Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ihatok, vagy szenvedjek tovább?

Ihatok, vagy szenvedjek tovább?

Figyelt kérdés

Azért ezt a kategóriát választottam, mert reméltem, hogy tényleg sportos emberek adnak tanácsot.

Szóval a lényeg, hogy sport miatt kell fogynom még olyan 3 kg-t de már csak vízből tudok, és szomjazom, tegnap este megittam vagy 6 dl vizet és bűntudatom van, hogy mindent elcsesztem. De már megint majd meghalok, és arra gondoltam, hogy veszek csalán teát, mert az vízhajtó, csak félek, hogy az is ugye folyadék és hígítja a vért, és szintén növeli a súlyom... Vegyek vagy még kínlódjak? Vagy takarodjak inkább aludni, és addig se agyalok ezen? :D

2011. márc. 31. 18:28
 1/9 anonim ***** válasza:

GreenTea

Meddig kell leadnod azt a 3 kilót, és miért kell leadnod?

2011. márc. 31. 18:42
 2/9 A kérdező kommentje:
vasárnapig és box verseny miatt
2011. márc. 31. 18:45
 3/9 anonim ***** válasza:

GreenTea

Ííííí! Az nem gyenge! Nem a legjobb ha hullaként mész oda. Mit kajálsz egy nap?

2011. márc. 31. 18:50
 4/9 A kérdező kommentje:
tojás, sonka, reggelire valamire normális energiaforrás, pl: tk kenyér vagy zabpehely, de inkább a folyadékkal kell vigyázni, és ezt nem bírom, már komolyan kaparom a falat. :D
2011. márc. 31. 18:51
 5/9 anonim ***** válasza:
Az edződ nem segít...?
2011. márc. 31. 19:59
 6/9 A kérdező kommentje:
de, parancsba adta, hogy a folyadékkal vigyázzak nagyon, de már nem bíííííííírom
2011. márc. 31. 20:01
 7/9 anonim ***** válasza:

GreenTea

Pfff, a szénhidrátot próbáld csak zabból és max barnarizsból bevinni, azt is csökkentsed nagyon le. Zsír 0-ra!

Az a szar, hogy egy testépítő a 2 nap -3 kg-t simán megoldja, de neked azért kéne az erő és az állóképesség vasárnap. Próbálj kevés kalóriát elégetni a napokba és csak annyit kajálj ami mindenképp kell.

Amúgy a reggeli súlyodból kell -3 kg?

2011. márc. 31. 20:39
 8/9 A kérdező kommentje:
hozzáteszek annyit, hogy előző hét kedd óta már 5 kg lement :D
2011. márc. 31. 20:45
 9/9 A kérdező kommentje:
ja nem, úgy kb csak 2
2011. márc. 31. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!