Ihatok, vagy szenvedjek tovább?
Azért ezt a kategóriát választottam, mert reméltem, hogy tényleg sportos emberek adnak tanácsot.
Szóval a lényeg, hogy sport miatt kell fogynom még olyan 3 kg-t de már csak vízből tudok, és szomjazom, tegnap este megittam vagy 6 dl vizet és bűntudatom van, hogy mindent elcsesztem. De már megint majd meghalok, és arra gondoltam, hogy veszek csalán teát, mert az vízhajtó, csak félek, hogy az is ugye folyadék és hígítja a vért, és szintén növeli a súlyom... Vegyek vagy még kínlódjak? Vagy takarodjak inkább aludni, és addig se agyalok ezen? :D
GreenTea
Meddig kell leadnod azt a 3 kilót, és miért kell leadnod?
GreenTea
Ííííí! Az nem gyenge! Nem a legjobb ha hullaként mész oda. Mit kajálsz egy nap?
GreenTea
Pfff, a szénhidrátot próbáld csak zabból és max barnarizsból bevinni, azt is csökkentsed nagyon le. Zsír 0-ra!
Az a szar, hogy egy testépítő a 2 nap -3 kg-t simán megoldja, de neked azért kéne az erő és az állóképesség vasárnap. Próbálj kevés kalóriát elégetni a napokba és csak annyit kajálj ami mindenképp kell.
Amúgy a reggeli súlyodból kell -3 kg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!