Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szenvedjek tovább a bgf-fel?

Szenvedjek tovább a bgf-fel?

Figyelt kérdés
Másod éves leszek a bgfen, de elég nehéznek érzem, és nagyon kikészítenek az iskola ügyes-bajos dolgai. Egy másik iskolában most végeznék. nem tudom folytassam-e a bgfet pénzügy számviteles vagyok.
2011. szept. 10. 22:47
 1/5 anonim ***** válasza:

nehéz a bgr pszf??? PFFFF

PSZF koleszba jártam matekkorrepetálni a hallgatókat, annyira gagyi ott a matek. Középiskola szintjén vagy inkább alatta van.

És ott a matek az egyik nehezebb tárgyak egyike...

2011. szept. 10. 22:49
 2/5 A kérdező kommentje:
A nehézséget abban érzek, hogy a tanárok szívatnak minket, és azon vannak, ne sikerüljön a kurzus teljesítése. És nem minden tanár jó matekból, sokaknak nincs emelt matekjuk, úgy meg elég nehéz.
2011. szept. 10. 22:56
 3/5 anonim ***** válasza:

nem azért szenvedsz, mert nem érdekel? hm?

mi érdeklne? mit szertnél tanulni? mi szerettél volna lenni 2-3 évesen, vagy mi a legkorábbi, amire emlékszel?

2011. szept. 10. 23:01
 4/5 A kérdező kommentje:
Hát az igaz, hogy tényleg nem nagyon érdekel, bár a statisztikás, matekos tárgyakat szeretem. Régebb táncos, fotográfus, grafikus szerettem volna lenni, mindegyikben ügyes vagyok, de sajnos nem vagyok olyan helyzetben, hogy olyan iskolát válasszak, aminek az elvégzése után nem lesz munkám.
2011. szept. 10. 23:11
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

ez nem hangzik jól.. egy életen ét szenvedni számviteli borzalmakkal, mikor művészetek érdekeltek..

Miben gyakoroltad magad? grafika?

nehéz ám a grafikusok sorsa is - majd kifolyik a szemük a sok szgép munkától, semmmi sem elég gyors (úgy keresnek csak: "villámkezű grafikust" és persze fizetni alig..

de talán az lenne a legjobb befejezni és párhuzamosan gyakorolni, amit szeretsz (tánc, fotó, rajz) és utána megpróbálni azzal valamit. Sajnos sokan úgy csinálják ma már: 8 órában pénzért dologznak, utána 4 órában azt, amit szeretnek. De ez fontos. Az a 4 óra nem fárasztó, hanem energiát adó, erőt ad a nehézségek elviseléséhez. Az igazi az lenne persze, ha csak azt csinálhatnánk, amit szeretünk..

ha most valahogy átlendülnél ezen a mélyponton és tudnál

olyat csinálni közben, amit szeretsz, ami lelkesít, nem törődve azzal, hogy "pénz" lesz-e abból, akkor könnyebb lenne elvégezni ezt. menne ez?

2011. szept. 10. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!