Aki nem jó tanuló, de nagyon szeretne tovább tanulni, van valami esélye?
Majdnem minden megírt dolgozatom 2-es, vagy 3-as ra sikeredett ez nagyon aggasztó és idegesítő is... :( Kiábrándító is és teljesen elmegy a kedvem az egésztől, h tovább tanuljak. Nem tudtok valami jó megoldást?
Köszi előre is.
Más nem jut eszembe, mint amit sok éve idézetként mondogattak..
Lenin: tanulni, tanulni, tanulni (ucsitszja,ucsitszja,ucsitszja)
Önkényuralom ide, kommunizmus oda, szerintem most is megállja a helyét...
Én egy belvárosi gimibe jártam, kettes-hármas tanuló voltam. Rendszeresen álltam bukásra bioszból, töriből, irodalomból, tesiből és kémiából. Sokszor meg is húztak félévkor, de év végén valahogy mindig átcsúsztam. :D
Tippelj hova vettek fel?
Budapesti Corvinus Egyetem, Gazdálkodástudomány kar, államilag TÁMOGATOTT szak. Ha rákeresel felvi-n, meglátod, hogy erre a karra messze a legeslegnehezebb a bejutás Mo-on.
Hogyan? Mindenből szar voltam, kivéve 2 tantárgyat, amit szerettem. Mindkettőből 90% feletti érettségit írtam, és volt egy nyelvvizsgám.
(idén érettségiztem amúgy)
Először is köszönöm nektek hogy gyorsan válaszoltatok :)
Szegedre élelmiszermérnök szakra, vagy az Elte-re óvónő szakra még nem tudom :) A szüleimnek van pénze háistennek am. is költségtérítésesre gondoltam alapból :) Szegedet már néztem oda 220 pont kell, Vsz azért kaptam ilyen gyenge osztályzatokat mert nem volt időm leírni a dolgozatba a választ....:) Hamar beszedték
Utolsó és hova vettek fel?
Hány pontod lett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!