Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Aki nem jó tanuló, de nagyon...

Aki nem jó tanuló, de nagyon szeretne tovább tanulni, van valami esélye?

Figyelt kérdés

Majdnem minden megírt dolgozatom 2-es, vagy 3-as ra sikeredett ez nagyon aggasztó és idegesítő is... :( Kiábrándító is és teljesen elmegy a kedvem az egésztől, h tovább tanuljak. Nem tudtok valami jó megoldást?

Köszi előre is.

2011. okt. 14. 19:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Más nem jut eszembe, mint amit sok éve idézetként mondogattak..

Lenin: tanulni, tanulni, tanulni (ucsitszja,ucsitszja,ucsitszja)

Önkényuralom ide, kommunizmus oda, szerintem most is megállja a helyét...

2011. okt. 14. 19:06
 2/13 anonim ***** válasza:
mi szeretnél lenni? mi érdekel? mivel szeretnél foglalkozni? hány éves vagy?
 3/13 anonim ***** válasza:
Az a kérdés, hogy éred el a kettes, hármas szintet. Ha kemény munkával akkor nagy csodát nem lehet tenni. Ha azért, mert keveset tanulsz, akkor tanulj többet.
 4/13 anonim ***** válasza:
Felvételihez ez kevés lesz. A jövőben (pénz nélkül) pláne. Ha ennél jobb eredményeket nem tudsz magadból kicsikarni, gondolkodj szakmán. A jó szakemberekből is kevés van ma Magyarországon. Nem mindenhez kell főiskola, vagy egyetem!
 5/13 anonim válasza:
Hát nem sok.. Én úgy voltam 4-es egy erős gimiben, hogy csak óra előtt néztem át az anyagot.
2011. okt. 14. 19:14
 6/13 anonim ***** válasza:

Én egy belvárosi gimibe jártam, kettes-hármas tanuló voltam. Rendszeresen álltam bukásra bioszból, töriből, irodalomból, tesiből és kémiából. Sokszor meg is húztak félévkor, de év végén valahogy mindig átcsúsztam. :D

Tippelj hova vettek fel?

Budapesti Corvinus Egyetem, Gazdálkodástudomány kar, államilag TÁMOGATOTT szak. Ha rákeresel felvi-n, meglátod, hogy erre a karra messze a legeslegnehezebb a bejutás Mo-on.

Hogyan? Mindenből szar voltam, kivéve 2 tantárgyat, amit szerettem. Mindkettőből 90% feletti érettségit írtam, és volt egy nyelvvizsgám.

(idén érettségiztem amúgy)

2011. okt. 14. 19:24
 7/13 A kérdező kommentje:

Először is köszönöm nektek hogy gyorsan válaszoltatok :)

Szegedre élelmiszermérnök szakra, vagy az Elte-re óvónő szakra még nem tudom :) A szüleimnek van pénze háistennek am. is költségtérítésesre gondoltam alapból :) Szegedet már néztem oda 220 pont kell, Vsz azért kaptam ilyen gyenge osztályzatokat mert nem volt időm leírni a dolgozatba a választ....:) Hamar beszedték

2011. okt. 14. 19:42
 8/13 A kérdező kommentje:

Utolsó és hova vettek fel?

Hány pontod lett?

2011. okt. 14. 19:43
 9/13 anonim ***** válasza:
akkor próbálj ráhajtani: magyar és ének tárgyakra! óvónőnek az kell!! kellene egy nyelvizsga is, azzal hogy állsz?
2011. okt. 14. 19:46
 10/13 anonim ***** válasza:
*nyelvvizsga --valami intenzív nyelvvtanfolyam?
2011. okt. 14. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!