A futás valóban növeszt és vagy szálkásít?
ha futáshoz használod az izmaid, akkor elképzelhető, hogy javul a tónusuk stb, de mivel nem rövid és nagy feszüléssel járó terhelés, ezért olyan jelentős növekedés nem lesz, mint ami a testépítők gyakorlatait jellemzi.
szálkásítás: valószínűleg írni fogják Neked, hogy "szálkásító edzés nincsen, szálkásító étrend van"
ha több kalóriát viszel be, mint amennyit elhasználsz, akkor a tedted valahova el fogja tartalékolni, és zsírréteged lesz. ennyi :)
Aczél.
hát, a nyúláshoz nyújtani célszerű, a futásban a lábadnak egy relative kis mozgástartománya van, mondjuk egy "spárga" nyújtógyakorlathoz képest, tehát én nem a futástól várnám a lazulást. ha így értetted a kérdést.
amúgy nem azt írtam, hogy nem formásít, hanem hogy nem fog nagy ütemben megnőni az izmod. de ha naponta futsz akkor fél év múlva, vagy egy éven belül az igen látványos is lesz, ugye itt sok tényező játszik a genetikádtól kezdve. meg ha nem terheli a térded, ízületeidet (mondjuk 17 évesen csak nem :) akkor nagyon egészséges is, szóval csináld csak! és szépen izmosodik majd a lábad, ez elkerülhetetlen.
ha szeretsz edzegetni, fejleszteni magad, akkor keress rá Pavel Tsatsouline - A meztelen harcos -ra.
hamar el lehet olvasni a könyvet, mert sok kép illusztráció van. lényegében 2 gyakorlatot elemez ki, az egylábas guggolást gondoltam Neked különösképp érdekesnek.
nincs.
de tartsd meg jó szokásod, és fuss! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!