A Való világos lányok közül melyik a legerősebb? Ki nyerné pl. a szkandert, vagy kinek lehet a legerősebb lába? (Az összes csajból lehet választani. )
mivan ideges vagy gyökér? nem érted a viccet?
le kell pontozni,nem seggezni kell meg trollozni hitványka!
lehet moderáltatni,habár semmi rosszat nem írtam!
önérzetes kiscsaj lehetsz!
mivel azt írtad a roma csajok erősebbek(a vérükben van):D
azért sértődtél be mark86:válaszára mert belegázolt a kis lelki világodba..XD
no comment!most jól megkaptam! segg.fejkém húha!
hány éves vagy? 14?
semmi b@nkóságot nem írtam amíg nem trolloztál meg seggeztél,erről jut eszembe: ha ennyire emlegeted találj valakit akiét kinyalhatod és közben gondolkozz el ki volt a b@nkó. még érvelni se tudsz csak a segg segg segg! :)))
ez a való világ,ahol lejáratod magad!!!
egyetértek veled!!
kár hogy nem lehet lájkolni amit írtál pedig megtenném;):)
lehet lájkolni! ott a zöld kéz,neked is ment!
:)
Na akkor utoljára HÜ.LYEGYEREKEK! Feltettem egy kérdést és nem arra válaszoltatok! Utána még ti voltatok kiakadva, mert leseg.geztelek benneteket. (Nem, nem poénos a jerzsi válasz!)
A trollkodásotokkal teljesen tönkrevágtátok ezt a kérdést!
Köszönöm faxfejek!
trollkodásotokkal?? azigen:) van ám egy komoly szókincsed:)
és még f@szfej is lennék azttaaa..XD elárulnád hogy csaj vagy pasi vagy? csak azért hogy tudjam hogy hülye csicska k@rvát írjak vagy nyomorék f@szfejet..:D
a jerzsi nem poénos,de a(j)erzsi na az már igen!
mindegy hogy lány,vagy fiú! homályökör! ne törődj vele!
hulyegyerek az volt aki még nem csapkodott szájba a nagy pofád miatt,de eljön a te időd is! és akkor énekelheted: itt a lét a téééét!! :)
jó pihenést fogyatékos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!