Hogy lehet a madárszárnyat eltüntetni?
Figyelt kérdés
Elkezdtem sportolni, és rögtön ahogy elkezdtem futni járni, ledobtam 2 kgt, aminek egyébként nagyon örülök, de a felkarom alsó felén megereszkedett a bőr és csúnya madárszárnyam lett.Ezt hogy tudnám eltüntetni?Ha továbbra is futok el fog tűnni,vagy csináljak valamilyen gyakorlatot is?Van 2 kg-s súlyzóm, azzal esetleg?
L16
2011. márc. 26. 21:24
1/4 A kérdező kommentje:
Nem ráncos ennyire, de meg van ereszkedve, és ha a felkaromat a törzsemhez nyomom, akkor nagyon undorítóan kidudorodik:S
2011. márc. 26. 21:27
2/4 anonim válasza:
GreenTea
Súlyzós edzés. A 2 kgs súlyzó kevés lesz, ajánlom menj le egy terembe.
3/4 anonim válasza:
2 kiló súlyvesztéstől hogy a fenébe alakulhetott kiez?? inkábbb ha 12 kilót fogynál..
4/4 De Puta Madre válasza:
Eszel elég fehérjét? HA kevés, akkor az izmod épül le, és a zsír megmarad, attól lehet ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!