Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ettől fog fejlődni a karom?

Ettől fog fejlődni a karom?

Figyelt kérdés

Kétkezes bicepsz 4x8

Tolockodás 4x8(szűken)

Egykezes bicepsz 5x8

Szűknyomás 5x8

Kalapács bicepsz 3x12

Kétkaros tricepsznyújtás fekve 3x8

1,Ez megtesszi?(Ha nem javitsatok ki)

2,Azzt mondták nekem hogy a súlyt sorozatonként pakoljam nagyobra hogy bedurranjon mások pedig hogy a maximumról lefelé mert ez pumpálja az izmokat és olmossá válik(ez mit jelen?).Melyiket éri meg csinálni maxról le vagy kicsiről felfelé?

2011. márc. 26. 10:10
 1/4 clint ***** válasza:

láttam egy cigánygyereket akinek otthon volt két kézisúlyzója és azt emelgette hihetetlen módon fejlődőtt a karja, míg másnak a testépítők által használt edzésmódszerektől nem. AKI AZT MONDJA ITT, HOGY IGEN VAGY NEM AZ EGYSZERÜEN HÜLYE!!!

NEm lehet megmondani, mitől fog fejlődni, mindenki másfajta módszertől fejlődik, genetika, a karhossz, a vércsoport, az étkezés meg millió tényező befolyásolja.

Amúgy sztem egy próbát megér.

2011. márc. 26. 10:49
 2/4 A kérdező kommentje:
és a sorozatokat felfele vagy lefele pakoljam?Mit jelent ez a olmossá válás?
2011. márc. 26. 10:52
 3/4 anonim ***** válasza:

Bemelegítés 15 aztán 3*-4* mehet a normál súly úgy, hogy egyre nehezebb a terhelés, de egyre kevesebb az ismétlés...

Szóval bemelegítesz a kétkezes bicepszre sima rúddal (15db) aztán rakodsz rá erődhöz mérten. 2 10est... Azzal beleversz 10et aztán még 2 öst aztán azzal már csak 8at aztán még két 5öst azzal szintén 8at aztán ha megy még akkor még 2 5öst és azzal is kiszenveded a 8at. Én úgy szoktam, hogy addig pakolok amíg be nem sírok a 8tól. Aztán leveszem a fenn lévő súly 40%át kb és beleverek annyit amennyi megy szabályosan.. Ennyi.

Az adatok csak képletesen értendőek.

2011. márc. 26. 13:31
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm.értem.gondolom van eredménye
2011. márc. 26. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!