Creatint szeretnék szedni, megnyúlhat a bőröm? :S
GreenTea
A bőröd egy szinten túl mindenképp el fog repedni. Nekem elég sokáig bírta, de aztán megadta magát, főleg a lábamon. Ne félj ettől, eleinte feltűnő csak, később szépen elhalványodik.
nem fog megszakadni. ahhoz hogy te akkorát nőhess normálisan kéne enni. a krea se csodaszer. nem fogsz tőle falakat lebontani vagy kolosszussá nőni. többet érnél el tényleg normális kajával, főleg mert a mono eleve vizesít, a legtöbb szarul oldódik, szívódik... nekem egyik se jött be túlzott mértékben, plussz anno az utsó kúra után szétbsztam a könyökömet, kiment a tárolt víz jelentős része szép lassan, és az izület száraz maradt...
ha parázol kenheted testápolóval, vagy a strihásodás elleni krémmel ami arany árban van mert a terhes nőknek adják el a hasukra... de egy szinttől teljesen mindegy. majd kifakul és nem lesz olyan látványos. de neked addig még van kb 20 kilód...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!