Szerintetek ez elég lehet az elfogadható kondihoz és a jó alakhoz nyárig?
most vagyok 65 kg 169 cmhez.Felesleg van a csípőmön, a hasamon és a combom belső felén, főleg innen szeretnék fogyni.A tervem:
hétfőn 2km futás(most kezdetben, ezt 15 perc alatt lefutom, később növelni akarom a távot), szerdán mindig dupla tesiórám van, szombatonként megint futás.
Kéthetente hétfőnként röplabda edzésem van(1,5 óra) ilyenkor nem futnék, és persze odafigyelek az evésre,egyelőre 4 hete semmi édességet nem ettem, és nem eszek 6 után.
Ez elég lehet hogy kb június-júliusra jó alakom legyen?
L16
keksz, gyümölcs, szendvics, tej stb és 6 után nem eszel...
ha esetleg van narancsbőröd ezzel kíválóan kiemeled jobban.
Első körben ki kéne lőni a cukrokat
keksz és gyümölcs kilőve. Zöldalma max mehet.
Aztán kilőni az egyéb egyszerü szénhidrátokat: keksz, kenyér kilőve
növelni a fehérje bevitelt: csirkemell, hal, tojásfehérje, turmixok (édességek helyett is) külön ajánlom a szójafogyasztást
illetve az egyszerü szénhidrátkat összetettre cserélni:
barnarizs, zabpehely, borsó, bab stb és milliószámra zöldség.
ezzel az étrenddel nem hogy szép alakod lesz de szép bőrőd, fittebb leszel jobb lesz a kedved is.
6 után simán egyél annyi, hogy zöldséget és fehérjedúsat (pl csirkemellet)
Anya utálja a barnarizst, pedig már kérdeztem, nem akar főzni, úgyhogy ez sajna kilőve.Amúgy sok borsót és uborkát eszem, ezt a kettőt nagyon szeretem, meg a pritamin paprikát, amiben sok a c-vitamin, amennyire én tudom.Igyekszem megfogadni a tanácsaitokat, épp most néztem mennyi kalória van a kedvenc kekszemben, ki is dobtam.
Minden esetre, a gyümölcsöt nem fogom tudni elfelejteni, imádom az almát, narancsot, barackot és a grapefruitot, annyira csak nem lehet baj, hogy eszem őket..:S
minden esetre itt vannak képek, hogy most hogy állok, szerintem elég rossz, és nem csak a képek minősége:
Ha már ennyire egészségesen táplálkozol, akkor almát se egyél este. Elméletileg az reggel jó, a zöldség meg este.
És. Heti 3-szor de inkább négyszer kell edzeni ahhoz, hogy érdemi javulást érj el ilyen rövid időn belül. És nem napi 15 percekre gondolok...
De egyébként is, inkább sportolj egész évben, ne csak tavasztól nyárig. :)
Szerintem nem is kell fogynod, hacsak nem akarsz te is piszkafa lenni!
Úgyhogy továbbra is azt mondom, hogy a lényeg mozgáson legyen, de akkor viszont egyél rendesen!
Nem a piszkafaságról van szó, -attól úgyis messze állok-hanem hogy jól érezzem magam a bőrömben, hogy hogyha leülök valahova, ne legyen rögtön 2 baromi nagy úszógumi a hasamon és hasonló nyalánkságok.De van ám amit szeretek magamon, méghozzá a külső combizmomat-első kép-.Az a tavalyi termés, tavaly kezdtem el focibíráskodni és akkor lett, idén folytatom, hétvégente lesznek meccsek, bár szerintem úgysem számít annyira, mert ez az izom nem tűnt el, a combom kő kemény, lehetne mindenhol ilyen, vagy legalábbis hasonló.
Szóval köszi a tippeket mindenki:)
<3 (L)
"Anya utálja a barnarizst, pedig már kérdeztem, nem akar főzni, úgyhogy ez sajna kilőve"
Most lehet hogy durvát kérdezek de akkor miért nem főzöd meg te?
Nem engednek be a konyhába?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!