Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogy lehet az, hogy a bátyám...

Hogy lehet az, hogy a bátyám sosem figyelt oda a kajára, azt ette ami van és most nagyon brutális naturál formája van?

Figyelt kérdés
Nem értem,hogy lehet ez.Az izomnövekedéshez magas fehérjebevitel kell,és az itthoni kajákból nemnagyon tudott volna sokat bevinni.Sose szedett tápkieget sem.42cm-es felkarja van.Mikor megkérdezem,hogy csinálta,akkor azt mondja hogy csak keményen edzett és azt ette ami van...
2011. márc. 19. 16:24
 1/4 anonim ***** válasza:

Én bátyám ugyanez. A kulcsszó:

GENETIKA

2011. márc. 19. 16:59
 2/4 anonim ***** válasza:

Mondjuk nem vagyok nemtudom miológus, de nálunk ez igaz, mert nem egy apától vagyunk, de akkor ha nektek mind a két szülő közös, akkor neked is kellett volna örökölni ebből a jó genetikából nem? Vagy én nem tudom hogy van ez. Csak találomra rábök valakire a Jóisten ,és azt mondja:

Na te még a szartól is fejlődni fogsz.

2011. márc. 19. 17:02
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha szálkás akkor valóban ez egy figyelemreméltó teljesitmény, de egy átlagos kövér embernek is lehet közel ekkora keze, szóval ezt is figyelembe kell venni, genetika sok mindent befolyásol, de lehet ha tovább edzene idővel belassulna és 1-1cm-ér is fél év kell. Itt lép életbe a kötelező jellegű testépitő táplálkozás.

Amúgy egy átlagos mezomorf alkatú testépitő fél év komoly táplálkozás után elérheti.

2011. márc. 21. 18:01
 4/4 A kérdező kommentje:
A testzsírja 7-9 között van.A bicepszének a 2 feje látszik+ kockahas stb.Nagyon nagy méretei vannak,széles,masszív háta stb.
2011. márc. 21. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!