Brutális izomlázam van járni alig tudok, mit lehet vele kezdeni?
Eddig 50-60 kiloval guggoltam. 3 napja viszont 80-90 kiloval guggoltam (igaz nem sokat mert a tömegnövelés a célom), és olyan izomlázam lett hogy a lépcsőn csak segítséggel tudok lejönni :S
Lehet ennek az oka a hirtelen nagy megterhelés?
A válaszokat előre is köszi :)
Ilyesmi izomlázra számíthatok következő lábedzés után is?
(Mostmár tudom h megy 90kg-al a guggolás szoval annyival tolom és ezt fogom emelni)
Esetleg tippek hogy gyorsabban gyógyuljon? :)
mark86
pihenj! nem kell emelni a súlyt,csak ha már könnyen megy.
Mrolympia
Én is így voltam mikor 30ról felemeltem 75re.:D
Lehet, hoyg az már nem is izomláz, hanem izomgyulladás, ami káros is lehet, én a helyedben sportmasszőrhöz mennék, és addig maszíroztatnám amíg rendbe nem jön.
Nekem egyszer a karommal volt hasonló, bicepszeztem és annyira nem éreztem hogy túlzásba viszem, hogy másnapra úgy bedurrant hogy közel 2 hétig 90 fokba hajlítva tudtam csak tartani a karom, nem bírtam kinyujtani a kezem.
Jól le is épült, elsorvandt vagy nem tom mi lett az izommal, de az a karom azóta kisebb és kevesebbet is birok vele minta másikkal, ha elfárad akkor egyszeráen nem emeli fela súlyt hiába is akarom, és nagyon bedurrantani se tudom azóta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!