Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Brutális izomlázam van járni...

Brutális izomlázam van járni alig tudok, mit lehet vele kezdeni?

Figyelt kérdés

Eddig 50-60 kiloval guggoltam. 3 napja viszont 80-90 kiloval guggoltam (igaz nem sokat mert a tömegnövelés a célom), és olyan izomlázam lett hogy a lépcsőn csak segítséggel tudok lejönni :S

Lehet ennek az oka a hirtelen nagy megterhelés?

A válaszokat előre is köszi :)

2011. jún. 20. 20:06
 1/8 anonim ***** válasza:

mark86

lehet

2011. jún. 20. 20:10
 2/8 A kérdező kommentje:

Ilyesmi izomlázra számíthatok következő lábedzés után is?

(Mostmár tudom h megy 90kg-al a guggolás szoval annyival tolom és ezt fogom emelni)

Esetleg tippek hogy gyorsabban gyógyuljon? :)

2011. jún. 20. 20:13
 3/8 anonim ***** válasza:

mark86

pihenj! nem kell emelni a súlyt,csak ha már könnyen megy.

2011. jún. 20. 20:16
 4/8 anonim ***** válasza:

Mrolympia

Én is így voltam mikor 30ról felemeltem 75re.:D

2011. jún. 20. 20:36
 5/8 anonim ***** válasza:

Lehet, hoyg az már nem is izomláz, hanem izomgyulladás, ami káros is lehet, én a helyedben sportmasszőrhöz mennék, és addig maszíroztatnám amíg rendbe nem jön.

Nekem egyszer a karommal volt hasonló, bicepszeztem és annyira nem éreztem hogy túlzásba viszem, hogy másnapra úgy bedurrant hogy közel 2 hétig 90 fokba hajlítva tudtam csak tartani a karom, nem bírtam kinyujtani a kezem.

Jól le is épült, elsorvandt vagy nem tom mi lett az izommal, de az a karom azóta kisebb és kevesebbet is birok vele minta másikkal, ha elfárad akkor egyszeráen nem emeli fela súlyt hiába is akarom, és nagyon bedurrantani se tudom azóta.

2011. jún. 20. 21:12
 6/8 anonim ***** válasza:
tűrni lehet.
2011. jún. 21. 00:41
 7/8 A kérdező kommentje:
Szerintemez csak szimpla izomláz, mert már nem fáj annyira :) Minden nap fürdő után sportkrémmel bekentem és massziroztam.. :)
2011. jún. 21. 07:59
 8/8 anonim válasza:
oxigén szállítás lassú, nagyon megterhelted..sztem a következő edzésen nem lesz ilyen gond ha jól bemelegítesz elötte....ha meg nagyon aggaszt a dolog akk tudom ajánlani a brutal fever vagy a brutal N.O.V.A.-t ezek elmulasztják az biztos..: DD
2012. jún. 25. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!