önvédelemre melyik sprot a jobb:Box vagy Thai Box?
Figyelt kérdés
2011. márc. 19. 15:50
11/15 anonim válasza:
Utcára kétség kívül krav maga a legjobb (és igen abban is van késharc), de amúgy a thai, mert ott a lábadat is használod
12/15 anonim válasza:
sok okos fotelhuszár... én krav magával kezdtem, most thai box... és az utóbbi a nyerő, nem kérdés. a krav sem rossz, de ott is thai box meg box technikákat tanultunk álló küzdelem terén. amik nagyon tetszettek, ezért úgy döntöttem ezentúl csak erre van szükségem, és nem nehéz belátni az ütés rúgásnak sokkal nagyobb szerepe van egy verekedésben mint a késelvételnek, a folytásleszedésnek és a pisztoly elleni védekezésnek.
14/15 anonim válasza:
egyik sem (de ha csak ez a két lehetőséged van akkor thaibox)
amúgy krav maga
-több ellenfél elleni önvédelem
-fegyver elleni -||-
-és ami a legfontosabb: ÖNVÉDELEM (kb.) minden ellen
Sok a technika, de pár hónap alatt megtanulhatod megvédeni magad. És a többi KÜZDŐSPORTTAL/HARCMŰVÉSZETTEL ellentétben ez ÖNVÉDELEM.
15/15 anonim válasza:
kedves utolsó, te krav magáztál valaha? mert én igen, és nem véletlenül mondom, hogy inkább ne. ott 30% a bunyó, 70% az olyan technikák, amik bár valóban mindenre felkészítenek, de soha nem lesz rá szükség. pl ha hátulról viperával támadnak rád... vagy ülsz a széken és oldalról ütnek... vagy fegyvert fognak rád...
boxon ill thai boxon 100% bunyó van, ami segít ha meg akarnak verni, ami a leggyakoribb támadási forma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!