Melyik gáz-riasztó fegyver jobb önvédelemre? Röhm Rg89 vagy Record Cihief?
Ismeri valaki ezt a 2 fajta fegyvert? Ha igen mit tud mondani, melyik jobb önvédelemre? Neten az rg89 ről olvastam, hogy ezt javasolják, viszont van valami hasonlóság a record Chief és e között. Ám bár a Chief olcsóbb.
Az itt látható Chief 2,5-ről beszélek: [link]
Mivel mindkét pisztoly forgótáras, ebből "önvédelmi" szempontból nincs különbség közöttük. A Record-ot, nem ismerem, de a Röhm elég jó és megbízható márkának számít így én azt venném.
Nekem van rg88 és rg90-esem is és semmi gondom nem volt velük, pedig ezek nem is forgótárasak, hanem öntöltők.
köszi a a választ.
Igen a gázpisztoly.hu-t is szoktam olvasgatni.
Ha sok időd van, tallózzál a Nethirlap Fegyver fórumán.
Ami ott nincs, az nem is létezik.:)
Van benne kereső, azzal próbálkozzál mindenképpen először, mert ha sokszor "felböfögött" kérdést tesz fel valaki, a törzslakók nagyon hamar elveszik az életkedvét is :)
Egyébként mindkét kérdezett fegyver hasonlóan JÓ minőségű.
Heló!
Erre a kérdésre már leírtam mindent a srácnak, aki ilyen jellegű kérdést tett fel. Ide most nem másolom át csak azért, hogy mindkét helyen meglegyen. De ha van még kérdésed, akkor azt tedd fel IDE nyugodtan!
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdesek..
Igen, jó az Rg89 és csak alátámasztani tudom, hogy forgót vegyél, ha tényleg fontos a biztonságos működés. Rambózni, játszósnak, meg másodiknak vehetsz öntöltőt is.:)
Nekem az első egy HW88-SA, igaz, hogy csak 5 lövetű, de ennek fejében pici és nagyon könnyű, elrejteni sem nehéz. A rejtve viselés követelményének remekül megfelel (talán csak a Micromax kisebb). Van egy másik forgóm is, na azt nem könnyű eldugni: egy 4 collos Viper. Szép nikkeles darab aˇla Clint Eastwood, de súlyos darab.:) Aztán nekem is van játszós, egy Zoraki 914-es nikkeles. Mikor megvettem, az első lövésnél elakadt...Valószínűleg a töltény volt a hibás, azóta nem volt vele baj. Mit is még? Otthon-védelemre van egy Onestám, az egy zseb-ágyú:) Erre nem váltható viselési engedély (múzeális kategória), de otthon tarthatod. 4 db 18 mm-es gumigolyót lehet kilőni vele...nem szívesen állnék elé 6-8 méterről sem:)
rg59 nél meg ha tul gyorsan lő valaki,egy egy töltényt nem süt el,mert tulfordul kissé a dob.Ugyanezt meg lehet csinálni bármely rg59 el.amugy is játékpisztoly kategória.a gumis gpk már ugyahogy jók.
De senki ne hasonlítgasson ilyen cinköntvény díszpisztolyokat ,éles fegyverhez.
(meg acél,meg élesfegyver minőség ,és egyéb reklám marketing baromságokat sem szabad komolyan venni.pontosan a gázpisztly.hu honlapon)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!