Mint jelent pontosan a gáz-riasztó fegyvereknél a "rejtve" viselés?
A ruházatnak takarnia kell, csak ennyi a kitétel.
Tehát pl egy teljesen zárt combtokban sem hordhatod ruházaton kívül, hogy példát is mondjak.
A dudorodás nem probléma, nekem az ismerőseim se veszik észre, még azok sem, akik tudják, hol hordom. Ha nagyon eláll a tok, vegyél fel egy másik övet, amivel kívülről leszorítod. Kényelmetlen, de ha szükséges, jó megoldás. Mondjuk én már leszoktam róla, másnak így sem tűnik fel, hogy nagyon eláll.
Ha töltött gázpisztolyt hordasz magadnál,ahhoz is kéne valami pappír nem?Meg azt sem hordhatod magadnál csak úgy...
A pontos jogszabályokat rá nem tudok ,de azt tudom hogy ugyanúgy cipelheted magaddal mint a lőfegyvert.Külön dobozba a fegyver külön dobozba a lőszer és ezt még egy táskába...
Amúgy azért is kell rejtve hordanod ,mert ezzel meg ijeszthetsz akárkit úgy hogy észre sem veszed,vagy csak félelmet kelthetsz és akkor rád küldik a kommandósokat... :)
Az övön csak akkor hordhatod ha szolgálatba vagy egy olyan testületnél ahol ezt megengedik...
Akkor Én is veszek egyet!!!
Egy őrülttel több lesz az utcákon!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!