Mi a véleményetek a Methandienon 5mg és a 10mg-os ról? Aki szedte annak melyik vált be jobban?
Gyártok közöl pld. A La Pharmas-ra gondolok de az hiába utángyártott cucc hamisítják keményen.:S Tulajdonképpen ugyan az mint az Anabol de abból már szinte csak kamu van,
de olyan hogy eredeti már nem is létezik..
nem akarok fórumozni:)
csupán megtudni mi a véleményetek a Methandienon-ról 5 és 10mg-osról egyaránt..és a szemesekről úgy nagy általánosságban...meg persze aról hogy mik a tapasztalatok a különféle szteroidokkal..
bár ha vissza olvasok tényleg értelmetlenül tettem fel a kérdést de már átírni nem tudom sajna...
szemesből Anabol,Danabol ezekhez volt szerencsém..
de már jó pár éve és akkor még "könnyű" volt jót szerezni
mostanában az Anabol szinte mind metilezett szar a Danabol-ra sincs már mit alapozni lapos,domborúbb,kidolgozottabb stb..atól még lehet kamu.
de lehet csak én vagyok rosszul informált
értem..akkor most a Methandienon-jobbnak mondható(megbízhatóbb) mint a Danabol..
Clint:szemesekből mi volt az amit használtál?
és mennyire volt jó...
haverom szedett Metha-t 10mg-os at jó volt...
kis kihagyással tolt utána Danabolt az már semmit nem "hozott" vagy kamu volt vagy csak kevés idő telt el a két "kúra" között,állítása szerint a heréje fájt mikkor szedte ezért szerintem a cucc jó volt csupán neki nem hatott..
ha a heréje fájt tőle akkor a cucc szerintem jó volt csupán a két kúra közti idő volt kevés..
várni kellet volna még és lehet szurisat kellet volna tolni..szemes cuccot nem tudom érdemes e egymás után szedni lehet hosszabb kihagyás után se válna be.
de lehet tévedek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!