Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a Methandien...

Mi a véleményetek a Methandienon 5mg és a 10mg-os ról? Aki szedte annak melyik vált be jobban?

Figyelt kérdés

Gyártok közöl pld. A La Pharmas-ra gondolok de az hiába utángyártott cucc hamisítják keményen.:S Tulajdonképpen ugyan az mint az Anabol de abból már szinte csak kamu van,

de olyan hogy eredeti már nem is létezik..

2011. márc. 18. 19:07
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

nem akarok fórumozni:)

csupán megtudni mi a véleményetek a Methandienon-ról 5 és 10mg-osról egyaránt..és a szemesekről úgy nagy általánosságban...meg persze aról hogy mik a tapasztalatok a különféle szteroidokkal..

bár ha vissza olvasok tényleg értelmetlenül tettem fel a kérdést de már átírni nem tudom sajna...

2011. márc. 18. 21:13
 12/18 anonim ***** válasza:

szemesből Anabol,Danabol ezekhez volt szerencsém..

de már jó pár éve és akkor még "könnyű" volt jót szerezni

mostanában az Anabol szinte mind metilezett szar a Danabol-ra sincs már mit alapozni lapos,domborúbb,kidolgozottabb stb..atól még lehet kamu.

de lehet csak én vagyok rosszul informált

2011. márc. 18. 21:25
 13/18 clint ***** válasza:
könnyű kiszúrni, ha vizesedsz, és nő mellbimbód, agresszív vagy, metilt kaptál... A methának is hasonló a hatása, de lassabb, és valamennyire (már amennyire lehet) definiáltabb leszel..
2011. márc. 18. 21:38
 14/18 A kérdező kommentje:

értem..akkor most a Methandienon-jobbnak mondható(megbízhatóbb) mint a Danabol..

Clint:szemesekből mi volt az amit használtál?

és mennyire volt jó...

2011. márc. 18. 21:44
 15/18 anonim ***** válasza:

haverom szedett Metha-t 10mg-os at jó volt...

kis kihagyással tolt utána Danabolt az már semmit nem "hozott" vagy kamu volt vagy csak kevés idő telt el a két "kúra" között,állítása szerint a heréje fájt mikkor szedte ezért szerintem a cucc jó volt csupán neki nem hatott..

2011. márc. 18. 21:51
 16/18 anonim válasza:

ha a heréje fájt tőle akkor a cucc szerintem jó volt csupán a két kúra közti idő volt kevés..

várni kellet volna még és lehet szurisat kellet volna tolni..szemes cuccot nem tudom érdemes e egymás után szedni lehet hosszabb kihagyás után se válna be.

de lehet tévedek

2011. márc. 18. 22:03
 17/18 clint ***** válasza:
a metiltesztótól is gyakori a herefájás, ebből nehogy lekövetkeztessétek, hogy jó!!
2011. márc. 19. 09:14
 18/18 A kérdező kommentje:
Clint:mi a tanácsod? hogy lehet a legkönnyeben kiszűrni a kamut? pld ha metil akkor hirtelen jön a tömeg és az erő..
2011. márc. 19. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!