Mi a véleményetek a Methandienon 5mg és a 10mg-os ról? Aki szedte annak melyik vált be jobban?
Gyártok közöl pld. A La Pharmas-ra gondolok de az hiába utángyártott cucc hamisítják keményen.:S Tulajdonképpen ugyan az mint az Anabol de abból már szinte csak kamu van,
de olyan hogy eredeti már nem is létezik..
bocs ha kicsit értelmetlen-re sikeredett:)
kioktatást nem kérek a véleményetekre vagyok kíváncsi nem a fikázásra!!
most konkrétan milyen véleményre számítasz???
Hogy jó e vagy rossz?
Ha már kioktatást nem szeretnél, legalább normálisan tedd fel a kérdést mert így semmi értelme.
bocs tényleg értelmetlen..
igen arra lenék kíváncsi hogy melyik a jobb...
kicsit kusza de mindegy:D
La Pharma-s Methandienon-ból a 10mg-os hoz volt "szerencsém" tömegbe és erőbe is jó volt..de van olyan haverom akinek csak kevés erőt hozott.. neki pld az 5mg-os vált be..
az a vicces, hogyha egyszerre két 5 mgost veszel be akkor az ugyanaz mint a 10 mg :D :D
ezért nem értem, hogy válhat be egyik mint a másik.
Egyébként meg egy erős androgén nem lehet jó. Megnősz tőle, de vizes leszel, van egy rakás mellékhatása és nem igazán értem, hogy a kérdésnek mi értelme még mindig.
Anabol, danabol, naposim, methandienone, dianabol stb, UGYANAZ!!Egyszerüen annyi, hogy más cég gyártja és máshogy néz ki a tabletta, de a tartalom ugyanaz.
Persze az eredetiekben. És egyszerüen nem hobbi kokszoláshoz kell ezeket használni. Hobbikokszolás nem kellene, hogy létezzen. Amúgy a metha-ból is sok a kamu, mert a naposim után a rózsaszin anabol, utána a kék szív alaku danabol, most meg ez a divat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!