Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a Methandien...

Mi a véleményetek a Methandienon 5mg és a 10mg-os ról? Aki szedte annak melyik vált be jobban?

Figyelt kérdés

Gyártok közöl pld. A La Pharmas-ra gondolok de az hiába utángyártott cucc hamisítják keményen.:S Tulajdonképpen ugyan az mint az Anabol de abból már szinte csak kamu van,

de olyan hogy eredeti már nem is létezik..

2011. márc. 18. 19:07
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:

bocs ha kicsit értelmetlen-re sikeredett:)

kioktatást nem kérek a véleményetekre vagyok kíváncsi nem a fikázásra!!

2011. márc. 18. 19:09
 2/18 clint ***** válasza:

most konkrétan milyen véleményre számítasz???

Hogy jó e vagy rossz?

Ha már kioktatást nem szeretnél, legalább normálisan tedd fel a kérdést mert így semmi értelme.

2011. márc. 18. 19:46
 3/18 A kérdező kommentje:

bocs tényleg értelmetlen..

igen arra lenék kíváncsi hogy melyik a jobb...

2011. márc. 18. 20:02
 4/18 anonim válasza:

kicsit kusza de mindegy:D

La Pharma-s Methandienon-ból a 10mg-os hoz volt "szerencsém" tömegbe és erőbe is jó volt..de van olyan haverom akinek csak kevés erőt hozott.. neki pld az 5mg-os vált be..

2011. márc. 18. 20:07
 5/18 clint ***** válasza:

az a vicces, hogyha egyszerre két 5 mgost veszel be akkor az ugyanaz mint a 10 mg :D :D

ezért nem értem, hogy válhat be egyik mint a másik.

Egyébként meg egy erős androgén nem lehet jó. Megnősz tőle, de vizes leszel, van egy rakás mellékhatása és nem igazán értem, hogy a kérdésnek mi értelme még mindig.

Anabol, danabol, naposim, methandienone, dianabol stb, UGYANAZ!!Egyszerüen annyi, hogy más cég gyártja és máshogy néz ki a tabletta, de a tartalom ugyanaz.

Persze az eredetiekben. És egyszerüen nem hobbi kokszoláshoz kell ezeket használni. Hobbikokszolás nem kellene, hogy létezzen. Amúgy a metha-ból is sok a kamu, mert a naposim után a rózsaszin anabol, utána a kék szív alaku danabol, most meg ez a divat...

2011. márc. 18. 20:25
 6/18 A kérdező kommentje:
a Methandienon most nagy divat lett és e-miatt sok belőle a kamu..de ha már a kamukról beszélünk akkor a szuris cuccok se túl megbízhatóak Sustanon,Deca ezekből is rengeteg kamu van..bár azt nem tudom mivel cserélik ki a hatóanyagot..de "jobb" esetben csak felhígítják:S
2011. márc. 18. 20:56
 7/18 clint ***** válasza:
tényleg?
2011. márc. 18. 20:57
 8/18 A kérdező kommentje:
nem akartalak leoltani nem ez volt a szándékom.. olvastam már tőled pár dolgot itt és nem kérdőjelezem meg a tudásodat főleg ha a kokxolásról van szó..
2011. márc. 18. 20:59
 9/18 clint ***** válasza:
nem vettem annak, csak nem bírom felfogni mit akarsz, olyan mintha valami fórumot akarnál nyitni.
2011. márc. 18. 21:07
 10/18 anonim válasza:
Clint-hozzáértését megkérdőjelezni azért bátor dolog lenne:)kérdező: úgy látom már a szuris dolgokról is kérdezel,most a hatásai érdekel-nek? már én sem értem pontosan mit is szeretnél tudni..:)
2011. márc. 18. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!