A fehérjeporokban a csomagoláson feltüntetett Glutamic Acid és a külön kapható L-Glutamin között mi a különbség?
Figyelt kérdés
felszívódás, tápérték, ilyenekre lennék kíváncsi2011. márc. 15. 22:55
1/2 anonim válasza:
lehet, hogy tévedek, de a fehérjeporban hosszabb peptid kötésekben van, így kevésbé bomlik le a gyomorban. a másikról tudom, hogy 90%-a lebomlik és feleslegbe megy
2/2 clint válasza:
a peptid kötést általában búzából vonják.
Az a vicces, hogy elvileg olcsóbb az előállítása mint a sima glutaminnak, mégis drágán adják ki.
A kettő ugyanaz általában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!