Mivel kezdjem a tömegnövelést?
Figyelt kérdés
Most fogok elkezdeni kondizni és arra vagyok kíváncsi hogy kezdésnek mivel kezdjem a tömegnövelést ha a kaja rendben van?
Ezeket néztem ki a tömegnövelők közül:
Vagy jobban járnék fehérje+dextróz/maltodextrin kombóval?
Ha igen akkor mit ajánlotok ami nem túl drága és egy kezdőnek hatásos?
2011. márc. 15. 18:09
1/8 anonim válasza:
Anyagilag mindenképpen jobban járnál, ha megveszed külön a fehérjét és veszel hozzá szőlőcukrot és/vagy maltodextrint. Plusz ha külön veszed meg, akkor tudsz variálni az arányokkal annak megfelelően, hogy éppen mire van szükséged.
2/8 A kérdező kommentje:
Az adottságaim a következők ha a kérdés szempontjából érdekes:
24 éves vagyok 187 cm 81 kg
2011. márc. 15. 18:13
3/8 A kérdező kommentje:
Ez igaz.Viszont a felsorolt tömegnövelőkben van kreatin is.Kezdetben látványos változást tudnak a sima tömegnövelők is okozni heti 3 intenzív edzés mellett?
2011. márc. 15. 18:15
4/8 anonim válasza:
A tömegnövelőkbe elhanyagolható mennyiségü kreatin van.Én mindenképp a fehérje + malto+dextróz kombó.Amúgy kezdőként még nemkéne kreatin,ugyanis jó kaja/tömegnövelő mellett fejlődsz keményen.Majd ha kicsit nehezebben kezdesz fejlődni,akkor iktasd be a kúrákat.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ.Arra viszont kíváncsi vagyok,hogy kezdőként is érdemes tejsavóra beruházni vagy egy vegyes fehérje is megteszi?Gondolok itt pl.Cytoprora vagy power proteinre
2011. márc. 15. 18:37
7/8 anonim válasza:
Persze,hogy érdemes:-) Az a legjobb.
8/8 clint válasza:
nem olyan fontos, hogy savó legyen, a lényeg, hogy protein legyen. Amúgy a kiegészítők kezdetben nem olyan fontosak, majd ráérsz ezekkel foglalkozni, ha megállsz a fejlődésben. Az elején bármilyen terméktől fejlődni fogsz, még ha sima kaját tolsz edzés után akkor is. Én tíz éve amikor elkezdtem tej-tojás szölőcukor keveréket fogyasztottam edzés után és nőttem mint a gomba, azt se tudtam anno miaz a tejsavó. A hirtelen edzés hatására minden tápanyagot jól felvesz az izomzat. Ha most elkezdenék ilyen tejtojásos hülyeségeket inni, kb többet ártanék vele mint használok. Szal mindegy mit veszel, hajrá!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!