Hogy kel megcsinálni az olliet?
elég jó magyarázó videók vannak a neten, pl. trukkok.hu-n :D
én is onnan tanultam meg, hogy megértettem, hogy miért emelkedik a levegőbe. most megpróbálhatom leírni, de ha egnézed egyszerűbben rájössz
15F
hát, lehet.
1. hátsó lábaddal hirtelen mozdulattal rátaposol a deszka végére, és az első lábadat ugye eközben felemeled. most a deszka kb 60-60 fokos szögben áll, és mivel hirtelen tapostál, nem is ér a földhöz, néhány centivel felpattant a hátsó rész is.
2. ez a neheze. az első lábad végighúzod előrefelé, kicsit felfelé, úgy, hogy a deszka a smirgliszerű rétege miatt kicsit beleakaszkodjon a lábadba, ezáltal felemelkedjen.
3. két lábbal leérkezel.
tényleg nehéz leírni :D
időzítés, időzítés. :D nyugi, századszorra vagy ezredszerre, de sikerülni fog. :D
ja, egy jó tanács: gurulás közben gyakorold, mert én először álló helyzetben tanultam meg, de mikor az megvolt gurulásnál még mindig nem ment :D
letettem egy lécet az úttest közepére, és nekigurultam, és átollieztam. első 20 majdnem-elesés után sikerült jól időzíteni, és átvittem.
aztán a lécre rátettem még egy lécet és így tovább és így tovább... ... ... ...
asszem most tartok 20 centinél, de a kerekeim tök tropára mentek, és még nem vettem újat. ez tavaly volt :D
sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!