Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen edzéstervet ajánlotok...

Milyen edzéstervet ajánlotok 18/L-nek?

Figyelt kérdés
Áprilistól ismét megyek konditerembe, de most más céllal(eddig fogyás volt). Nagyon puha vagyok MINDENHOL. Szeretnék feszesíteni magamon. Úgy mindenhol. (Nem akarok brutál izmos lenni.) Azt szeretném kérdezni, hogy milyen gépeket és hogyan/mennyi ideig használjak? :)
2011. márc. 12. 09:28
 1/6 clint ***** válasza:
nem muszáj a terem. Futással és lépcsőzéssel és kis sulyzókkal is tudsz feszesíteni. Étrend kérdése, nem az edzésé. A szénhidrátok és zsírok csökkentése és fehérjék emelése a titok. Az átlagos étkezés mellett nem lehetsz feszes, ezt majd a teremben az edző is megmondja.
2011. márc. 12. 10:18
 2/6 anonim ***** válasza:

Feszesítéshez valóban nem feltétlenül szükséges a konditerem, ám ha izomtömeget akarsz növelni, amit jómagam mindenképpen ajánlok altestre, ahhoz viszont egy szinten túl elengedhetetlen a súlyzós edzés. Nem brutális izomzatra kell gondolni, néhány kiló plusz izom mindenképpen szükséges az elsőosztályú külsőért, különösen, hogy például a farizom egy olyan izomcsoport, ami bármennyire izmos, csakis vonzó lehet egy nőn.

Szerintem gépekre egyáltalán nincs ehhez szükséged, csak szabad súlyos edzést ajánlok.

Én azt javaslom, hogy végezz altest formálására alkalmas gyakorlatokat nagy súlyokkal, és állj be egy megfelelő tömegnövelő étrendre, clint nagyon jól mondta, növelni kell a fehérjebeviteled és optimalizálni a szénhidrátot.

Miután felépítettél egy megfelelő izomzatot, utána pedig szálkásítanod kell.

Ha szeretnéd és komolyan veszed a dolgot, kitartó vagy, akkor nagyon szívesen segítek közvetlenebb módon is edzéstervvel és tanácsokkal!

2011. márc. 12. 11:13
 3/6 anonim válasza:
gépekkel is erősíthetsz de én a futást ajánlom az mindenhol megmozgat és izmosít
2011. márc. 12. 11:19
 4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat, igen, komolyan venném, jó segget akarok ;) meg jó combot. meg úgy végül is tényleg mindenhol szeretnék feszes lenni. kérném szépen azokat a tanácsokat meg edzéstervet *.*
2011. márc. 12. 11:51
 5/6 anonim ***** válasza:

Minden vágyam, hogy minél több nőre guszta combokat és jó s*gget varázsoljak! :)

Örülök az érdeklődésednek, ez esetben kérlek, írj nekem névvel és e kérdés linkjével is ellátott privát mailt!

2011. márc. 12. 12:07
 6/6 A kérdező kommentje:
sent :)
2011. márc. 12. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!