Milyen edzéstervet ajánlotok 18/L-nek?
Feszesítéshez valóban nem feltétlenül szükséges a konditerem, ám ha izomtömeget akarsz növelni, amit jómagam mindenképpen ajánlok altestre, ahhoz viszont egy szinten túl elengedhetetlen a súlyzós edzés. Nem brutális izomzatra kell gondolni, néhány kiló plusz izom mindenképpen szükséges az elsőosztályú külsőért, különösen, hogy például a farizom egy olyan izomcsoport, ami bármennyire izmos, csakis vonzó lehet egy nőn.
Szerintem gépekre egyáltalán nincs ehhez szükséged, csak szabad súlyos edzést ajánlok.
Én azt javaslom, hogy végezz altest formálására alkalmas gyakorlatokat nagy súlyokkal, és állj be egy megfelelő tömegnövelő étrendre, clint nagyon jól mondta, növelni kell a fehérjebeviteled és optimalizálni a szénhidrátot.
Miután felépítettél egy megfelelő izomzatot, utána pedig szálkásítanod kell.
Ha szeretnéd és komolyan veszed a dolgot, kitartó vagy, akkor nagyon szívesen segítek közvetlenebb módon is edzéstervvel és tanácsokkal!
Minden vágyam, hogy minél több nőre guszta combokat és jó s*gget varázsoljak! :)
Örülök az érdeklődésednek, ez esetben kérlek, írj nekem névvel és e kérdés linkjével is ellátott privát mailt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!