Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Combból és hasból milyen...

Combból és hasból milyen sporttal tudnék egy kis felesleget letornázni? Bővebben lent!

Figyelt kérdés

Leginkább a combommal és a fenekemmel van baj,mivel az utóbbi időben eléggé ellustultam és kicsit túlzásba vittem a nassolást. A hasam annyira nem is nagy, csak egy afféle 'pici pocim' van, de kissé idegesít. Valami könnyebb gyakorlatot esetleg tudnátok ajánlani? Ja, és mit nem kéne enni ezen testrészek növése érdekében?

14/L

2011. márc. 10. 19:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Helyi zsírégetés nincs.Csak teljes testről tudsz fogyni.Az genetika,hogy honnan könnyebben,honnan nehezebben.Diéta nélkül nincs fogyás.Diéta mellett végezz kardió/aerob edzést és intervallumos kardiót. [link]
2011. márc. 10. 19:59
 2/5 A kérdező kommentje:
De én úgy hallottam, hogy a sok guggolás meg felülés segítségével lehet innen néhány feles kilót leadni.. Ez igaz? Vagy tévhit?
2011. márc. 10. 20:26
 3/5 anonim ***** válasza:
Nagyon nagy tévhit.Sajnos a sok okos ugyanezt gondolja,és annyit se engednek,hogy elmagyarázzam nekik,hogy is van ez...
2011. márc. 10. 20:41
 4/5 anonim válasza:
Miért hogy is van ez ? :)
2011. márc. 10. 20:58
 5/5 anonim ***** válasza:
Első válaszomban leírtam mindent,olvasd el.Ja és remélem nem "közülük" való vagy...
2011. márc. 10. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!