Methandienone 10 mg (la pharma gyártja nem a genesis) féle koxal kapcsolatban tudtok infot?
Figyelt kérdés
Az érdekelene hogy 200 szem alatt nap 4 szem től valami nagyobb változásnak nem kellene lennije mert nálam csak erőben hozott semmi másban. Minden héten 5 napot edzek. Testsúly ugyan annyi maradt. Kar és alkar 1 cm-vel lett nagyobb kb. Mell és váll jobban fejlődött észrevehető de nem nagyon az sem.
Egy éve kb volt egy 5mg-os mathandienone kurám az sokkal többet hozott centiben.
2011. márc. 10. 01:47
1/3 bix válasza:
pharma-ra elég sokan panaszkodtak már a környezetemben is. nekik sem jött be, így nem mondom feltétlenül hogy szar a kajád, mert az övék jó volt és így se nőttek szart se.
2/3 A kérdező kommentje:
Én azért vettem ezt mert a genesisről sok helyen azt lehet olvasni hogy hamisitvány. De ezek szerint ez sem jobb.
2011. márc. 10. 16:05
3/3 °:Amigo:° válasza:
Magyarországon minden hamisítvány, csak amit gyógyszertárban veszel, az nem.
Én csak a saját készítésű cuccokban bízok :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!