Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan edzitek be a tricepszet?

Hogyan edzitek be a tricepszet?

Figyelt kérdés
A gondom az, hogy a tricepszemet egyszerűen nem tudom rendesen megedzeni. Cserélgetem a gyakorlatokat, hogy ne szokja meg és a gyakorlatok után érzem is hogy feszül de másnapra gyakorlatilag semmi izomláz és látszik is hogy le van maradva. :S Mit ronhatok el? MAgas ism számban kell tricepszezni vagy mi?
2011. márc. 6. 10:44
 1/5 anonim ***** válasza:
Próbáld meg lassan, koncentráltan, nem tudom hogy a tricepsz edzésed hogy épül fel, de nyújtások és tolóckodás is legyen benne. a bodybuilderen az edzés kategóriában van jó pár tricepszedzés, olvasd őket végig.
2011. márc. 6. 10:58
 2/5 A kérdező kommentje:

Jelenleg ezzel próbálkozom:

Csigás letolás kötéllel

Feltámasztott lábú tolódzkodás (kevés plusz súllyal)

Szűknyomás

Általában úgy állítom be a súlyt, hogy olyan 8, max 10 ismétlést tudjak csinálni.

2011. márc. 6. 12:30
 3/5 A kérdező kommentje:
ja és 3-mas sorozatokat mindegyikből
2011. márc. 6. 12:31
 4/5 anonim ***** válasza:
Rakj bele nyújtást.Homlokraengedést stb. [link] Nagyon koncentráltan csinálj minden egyes ismétlést,lassú negatív szakasz stb.Próbáld ki a ráfeszítős módszert.Mikor megfeszül a tricepszed akkor még teis feszíts rá egy nagyot és tartsd 1-2 másodpercig úgy és utána engedd vissza.
2011. márc. 6. 12:39
 5/5 anonim ***** válasza:

Amúgy én így szoktam edzeni:

Letolás kötéllel 3x10-12

Tricepsznyújtás fekve egykezesekkel 4x12

Tricepsznyújtás állva/üllve 4x10

Tolóckodás feltámasztott lábbal 4x20

Másnapra izomláz megvan:D van amikor variálom pl nyújtásokat két kézzel, letolást néha eggyel, meg kicserélek pár gyakorlatot, és szépen nő a tricepszem.

2011. márc. 6. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!