Mikor lesz eredménye? Már 5 honapja minden nap hasizmokat csinálok 1nap 300-500-at . Csak nem tudom mikor lesz ennek eredménye . Egyáltalán fog látszani hogy tornáztam?
Dragam, valamit nem jol csinalsz.
Ha szakszeruen csinalod a hasizom gyakorlatokat, akkor azt mar egy honap utan is lehetne latni. Nem eppen kockakat, de eszrevehetoen feszesebb, kemenyebb a hasfal.
Ha te 5 honap utan semmi valtozast nem latsz, akkor gyorsan menj be egy konditerembe es valamelyik edzot/trainert kerd meg hogy ellenorizze, hogyan csinalod a gyakorlatokat es hogy szerinte jo-e.
Nem a mennyiseg (300-500) szamit, hanem a gyakorlat minosege.
En pl. huzockodo rudrol logva terdemeleseket csinalok (10-20at csak) hetente csak parszor es a baratom par het utan eszrevette, hogy amikor viccbol boxolgatja a hasamat, mostmar sokkal kemenyebb a hasfal, sokkal tovabb birom a "kinzast" :)
Szerintem a youtube-on is talalsz videot szakszeru hasizom gyaksikrol!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!