Két kezes döntött törzsű evezésnél mennyit kell csinalnom hogy a lehető legjobban fejlődjön a hátizmom?
3x6? Az aztán az edzés.
Ha mindenféleképpen 6 akkor vagy 4x-er vagy 5x-ör.
Pár éve a 6x8, 8x8 ment mindenből, de azóta rengeteget foglalkoztam a témával, beszélgettem edzőkkel és a végén mindenki ugyanazt mondta.
"Izomtömeget akarsz?: 4x10 a minimum...és ne érdekeljen, hogy visszább kell venned a súlyt, az utcán nincs rád írva mennyivel csinálod"
Elhiheted mennyire érdekel az iróniád.
Én veled ellentétben tudtam értelmes, hasznos választ adni.
Nem engem minősít.
Nem kívánok továbbiakban reagálni semmire.
most mit idegesíted magad? semmi rosszindulat nem volt bennem,veheted lazábban is nem szakdolgozatot írsz!
egyébként tényleg rendkívül frappáns a válaszod,belekötöttél egy kommentembe amit poénból írtam.
Reagálhatsz nyugodtan! meg lehet beszélni,nem vitatkozni vagyunk itt!
15 evesen kezdtem el edzeni, 2 evig nyomtam. Utana 3 ev kimaadt. 1 ev volt megint. Azota meg nem gyurok. Mindig mindenbol 5x10-et csinaltam (ezt ajanlom is). Gyorsan fejlodtem, a lenyeg, h az etkezesed rendben legyen. Naponta 2 x testsulyodnyi gramm feherje, es 4 x testsulyodnyi (kg) szenhidrat. Lehet most vitatkozni, h az nem jo, meg ez nem jo. De egy a lenyeg, kelloen lemeritsd az izmaidat minden edzes utan, es legyen eleg regeneralo ido 1 heten 1 izomcsoportot 1x kell edzeni.
S.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!