Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Edzés után vagy előtt fussak?

Situ kérdése:

Edzés után vagy előtt fussak?

Figyelt kérdés
Sziasztok kondizok és tanácsot akarok kérni van jelentősége ha kondi előtt vagy után futok?
2011. márc. 3. 14:32
 1/9 anonim válasza:
előtte bemelegítésnek
2011. márc. 3. 14:36
 2/9 anonim ***** válasza:
:D
2011. márc. 3. 14:37
 3/9 anonim ***** válasza:
Ne kondi előtt vagy után fuss, vezess be egy extra napot, amikor kifejezetten futással vagy elfoglalva minden más edzés helyett. Amúgy inkább edzés után egy laza, 10 perces futást nyomj le, és hetente 1-2 alkalommal vezesd be ezt a hosszabb, edzés szintű futást.
2011. márc. 3. 14:37
 4/9 anonim válasza:
Én előtte bemelegítésnek szoktam futni.
2011. márc. 3. 14:38
 5/9 A kérdező kommentje:
én azért szeretnék még + ba futni mert fogyni szeretnék nem éppenséggel erősítés céljából akarok futni .... h bemelegítés vagy ilyesmi ugye értitek mire akarok kitérni
2011. márc. 3. 14:47
 6/9 anonim ***** válasza:
akkor kardionak akarod használni az pedig edzés után vagy reggel felkelés után a legcélszerűbb, de mindkettőnek megvannak a hátrányai is. De én inkább valami szobabiciklit vagy eliptikus trénert vagy futópadon gyaloglást, lassú kocogást ajánlanám. A lényeg hogy a pulzusok kb 125 és 140 között legyen. Meg persze diéta ami még fontosabb a fogyás vagy szálkásítás alatt.
2011. márc. 3. 16:42
 7/9 anonim ***** válasza:

Bemelegíteni specifikusan a végzett gyakorlatokhoz kell, azaz ekként el kell végezned az aznapi alapgyakorlataidat néhány sorozatban, csak egészen kis súllyal, tehát bemelegítésként felesleges futással vesződni.

A kommented után én is azt javaslom, hogy külön napokat tarts fent futásra!

2011. márc. 4. 12:33
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsot de ugy döntötem h nem mert egyik ismerősőm azt ajánlotta h ne mert ha edzés mellet futok nem fogok izmosodni
2011. márc. 4. 14:22
 9/9 anonim ***** válasza:
Ez nem feltétlenül igaz. Ha túlzásba viszed, valóban korlátozza a lehetőségeidet, de megfelelő tömegnövelő diéta mellett bizonyos napokon néhányszor tíz perc futástól még nem dől össze a világ.
2011. márc. 4. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!