Mi a véleményetek az Isosource Energy-ről? Akit itta mennyit hízott tőle 1-hónap alatt?
Figyelt kérdés
orvos írta fel(sajnos)csak érdekel a "hatása" mert rám férne jó pár kiló,és remélem ettől hízok egy keveset..
és ami feljön az tuti zsír,szerintetek érdemes utána pl...kondizni??
köszi előre is...
2011. febr. 26. 11:42
1/1 anonim válasza:
Szia!
Én az Isosource Standard-ot iszom, immáron fél éve. (A standard 500, az energy 800 kalóriás).
Nekem bejött, laktat valamennyire, én reggel iszom, mert sosem voltam képes szilárd ételt enni reggel.
Kondizom is mellette. Ha edzeni akarsz utána, azért azt javaslom, hogy ha megittad - szép lassan érdemes - akkor várj 45-60 percet mielőtt elkezdesz mozogni, mert ennek a megemésztése is energiába kerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!