Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ettől lemegy a hasam? Mennyire...

Ettől lemegy a hasam? Mennyire hatásos? és a futást lehet pótolni ugrókötelezéssel?

Figyelt kérdés
napi 500 felülést csinálok és ugrókötelezem.ezek mellett meg rendesen edzem a sportom,de a hasam attól sose megy le:(és ezek ha nem jók,akkor mit tudnátok ajánlani még?(lapos hasra):P
2009. febr. 16. 07:22
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
:)hát igen már vagy 6éve lejárok és versenyzek is.nem azt mondom,hogy az alap dolgokkal nem vagyok tisztában,de nem vagyok edző.ez az oldal nem erre való szal ha kritizálni akarsz,akkor húzz el:)köszi:).
2009. febr. 18. 23:13
 12/14 A kérdező kommentje:
mellesleg itt most kibeszélt a helyes táplálkozásról?nem arra voltm a kiváncsi.annyia lényeg,hogy a saját sportomat ismerem és megvan a maga technikája.elnézést,hogy megmertem kérdezni a hasizom gyakorlat rejtelmeit.
2009. febr. 18. 23:18
 13/14 anonim ***** válasza:
69%
Amúgy miért nem kérdezed meg az edződet, hogy mit kéne csinálni?
2009. febr. 19. 16:34
 14/14 A kérdező kommentje:
mert tudtommal ez az oldal ezért van.és nem akarom elé tárni az egyéni saját problémám.hogy mondjuk dagdtnak érzem magam.
2009. febr. 19. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!