Hogyan fussak? Milyen technikák vannak?
Figyelt kérdés
Szeretnék elkezdeni futni, de pár perc után mindig megállok.Tudom, hogy ez a kitartáson múlik, jelen esetben a hiányán, de mégis mit ajánlanátok, hogyan "szoktassam" magam a futáshoz?2011. febr. 25. 14:47
1/5 anonim válasza:
Fuss mondjuk 2 percet, aztán sétálj egy percet.És ezt váltogasd.Egy idő után növeld a futással töltött percet.
2/5 anonim válasza:
Én úgy tanultam meg,hogy sétáltam,egyszer csak jött egy erős hátszél és kénytelen voltam gyorsabban rakosgatni a lábamat,erre az utcán kiabáltak az emberek hogy fuss mark86
fuuuss! És azóta futok!
Egyébként sok sikert!
4/5 anonim válasza:
Na jó most komolyan: ne azt nézd hogy mennyi van még hátra az aznapi távból mert akkor tényleg könnyen feladja az ember, hanem figyelj a lépésre amit éppen megteszel és egyszer csak azt veszed majd észre hogy lefutottad a távot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!