Mi a különbség a bokasúly és a lábsúly között?
mi a különbség a bokasúly és a lábsúly között ?
és szerintetek ugró gyakorlatokhoz és/vagy futáshoz hasznos lenne ? 1.5 vagy 2 kg-os súlyokra gondoltam .
Az elnevezésük. Szerintem mindkettő ugyanazt az eszközt takarja.
Ugró gyakorlatokhoz felesleges, akkor a testsúlyod az, amit dobálgatni kell, a lábsúly csak korlátoz, különösebb előny nélkül, futáshoz pedig elég extrém lenne a két kilós kezdetnek, szerintem fél vagy esetleg egy kilóssal kezdd!
igazából úgy vagyok vele ,hogy nem próbáltam még fel szóval nem tapasztaltam ,hogy melyik lenne jó ,de ugye kondizni szoktam és a lábazás az nagyon megy szóval ezért gondoltam ,hogy 1.5 , 2 kg meglátjuk hol lehet e felpróbálni ilyet .. mert most láttam ilyen fél kilós lábra meg kézre .
az ugrást pedig ugy gondoltam ,hogy esetleg növelné (bár ehez nem nagyon értek ) ,de ha ez nem igy van akkor javits ki létszi ! :D köszi
ma voltam boltba és vettem 2-2 kg bokasúlyt . igen korrekt és annyira nem vészes :D ugró gyakorlatokat nem csinálok (air alert III ) mert kényelmetlen vele de a futás igen tetszik bár az első 15-20 perc furcsa volt ,de megszoktam .
héten hányszor ajánlanátok a futást vele és mennyit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!