Egyszerű kocogással le lehet fogyni több 10 kg-ot?
20 éves vagyok, fiú, 178cm, 108kg.
Kérdésem az lenne hogy ha mondjunk esténként futok fél órát, az mennyire lesz hatásos?
Diétát elkezdtem már de fogyni nem lehet sport nélkül tudom...tavaly futottam kb 1 hónapig le is adtam 9 kg-ot, amit persze azóta vissza szedtem. Ezért gondolom hogy a futással jól lehet fogyni.
20kg-ot szeretnék kb leadni.
Te most választ vársz vagy megerősítést?
Mer választ adtál magadnak, de az oldal címe gyakori KÉRDÉSEK, nem gyakori PICSOGOK HOGY ÁPOLJÁTOK A LELKIVILÁGOM
Deni linleltél valahova egy intervallum futás tervet, az Neki is jó lenne bizonyára.
fogyásról egy kis olvasmány
és a kocogás jó lesz, mindegy milyen munkavégzéssel égetsz el energiát..
keress rá az intervallumos edzésre. ha annyi kitartásod van, hogy le tudtál adni 9 kilót, akkor intervallumos edzéssel és a korábbi kitartással minden bizonnyal menni fog 20 kiló is. kitartást és jó egészséget kívánok!
21:56, valóban, az intervallumos futás minden bizonnyal jóval hatékonyabb és időtakarékosabb zsírégető edzésmód, viszont igyekeztem csak és kizárólag kérdésre válaszolni. Szerencséd, hogy Deninek szólítottál! :D
Kedves Kérdező, amennyiben érdekel az intervallumos edzés, kérdezz rá, és belinkelem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!