Heti 3x szoktam konditerembe járni, plusz minden nap tornázok otthon, de egyszerűen nem akar lemenni a combomról a felesleg :S Pedig nem ma kezdtem az edzéseket, azt elhihetitek :SS
Milyen gyakorlattal tudnám elérni azt, hogy vékonyak és formásak legyenek a combjaim?
2011. febr. 20. 21:21
1/5 anonim válasza:
Ne csodálkozz. Diéta nélkül ezek szart sem érnek.
2011. febr. 20. 21:25
2/5 anonim válasza:
Bicikli, görkori? Azok a feneket, combokat formálják :D
2011. febr. 20. 21:58
3/5 anonim válasza:
Alapvetően jó lehet az edzésed, de lehet, hogy zsírégetés szempontjából rosszul csinálod. Pontosan mit csinálsz és mennyi ideig, a konditeremben illetve otthon? Részletesen!
2011. febr. 20. 23:32
4/5 A kérdező kommentje:
Hát konditeremben futással kezdem, felváltva gyors és kocogó. 10 percig futok. Majd van a külső és belső combizomra 2 gép, azokat használom, majd fenékre szintén géppel. Utána hasizomra, majd a úszógumim csökkentésére szoktam csinálni súlyzóval.
Bár már kitoltam az időt és a mennyiséget is amit a videóban csinálnak, meg plusz gyakorlatokat is szoktam végezni, pl. oldalfekvésben lábemelgetés.
2011. febr. 21. 00:14
5/5 anonim válasza:
Sajnos ez így kevés. Pedig az idő, amit rászánsz, nagyon is rendben van. Viszont ennél sokkal intenzívebb mozgás kell. Sajnos az efféle zsugabugus DVD-tornák izmosítás szempontjából kevéskét érnek, zsírégetés szempontjából szinte semmit. Ám napi húsz perc elég intenzív edzéssel nagyon is sokat el lehet érni, ha jól csinálod, és még terem és eszközök sem kellenek hozzá. Intervallumos kardiót javaslok. Nézz utána, vagy ha azt szeretnéd, hogy én segítsek, szívesen teszem, ebben az esetben kérlek, küldj privát mailt!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!