Nagyon vastag a combom. Hogyan tudnám vékonyítani?
Sajnos genetikailag olyan az alkatom,hogy vaskosabb vagyok,meg a lábam se soha nem lesz pálcika vékonyságú,de tényleg elég vastag és zavar,így még egy rövid nadrágot se tudok felvenni nyugodtan,mert kényelmetlenül érzem magam benne.Nem eszek sokat,és mellette próbálok mozogni is,igaz van rajtam felesleg,de az mind a lábaimon és a fenekemen van,a hasam meg olyan szinten lapos,hogy majdnem kilátszik 1-2 bordám.Mostanában szoktam futni,de attól csak vastagabb,izmosabb lesz.Már nem tudom mit tegyek:(
17/L
ha ilyen a genetikád akkor rossz helyen kopogtatsz, nem hiszem hogy van itt interneten keresztül írott formában praktizáló génsebész:)
egy dolgot kéne megérteni: ha futsz és izmosodsz, akkor sok a szénhidrátbeviteled. ha alacsony lenne akkor zsírt bontanál, és esélyed nem lenne izmot építeni. lehet izmot is bontani, de azt se lehet célzottan, azaz mindenhonnan menni fog valamennyi, ha olyan a genetikád hogy vaskosabb a lábad... hát akkor sokat tenni ellene nem fogsz. az izom leépítéséhez alacsony szénhidrát, _és_ fehérje bevitel kell, csak akkor mit eszel? nomeg a szív is izom, és nem túl célravezető ez a fajta "diéta".
szerintem barátkozz meg magaddal, ilyen a genetikád, sokat nem tudsz ellene tenni
az edzőteremben is pont tegnap röhögtünk, én alapvetően nem vagyok hízékony, miden gramm izomért komolyan meg kell szenvednem, mások meg havonta rántanak fel 2-3 kilót (jelentős része persze zsír) olyan étkezéssel hogy én attól reggel fel se tudnék kelni annyira kevés. ők olyan szálkásan akarnak nőni mint én, én meg olyan könnyen mint ők:D sajnos lehet akármilyen a genetikád (és ez igaz kb minden emberre) mást akarsz:) a nagymellű nők formásabb, kevésbé lógó mellet akarnak, a kis, formás mellűek meg nagyot, a göndör egyenesíti a haját, az egyenes daueroltat, a szőke barna akar lenni, a fekete meg vörös vagy mittudomén:)
Az nem baj, ha izmosabb leszel, két ok miatt is.
Az egyik, hogy ha fejlettebbek a combizmaid (ez amúgy más testrészekre is érvényes), több kalóriát tudsz elégetni, hiszen egy fejletlenebb izom nehezebben dolgozik. Szóval egyáltalán nem baj, ha izmosodsz. :)
A másik, hogy egy izmos comb szebb látványt nyújt (szerintem), mint egy vékony, de satnya. Nyáron a strandon megfigyelheted, hogy azoknak a nőknek, akik vasággyal együtt nyomnak 50 kilót, de nem izmosak, csak soványak, van narancsbőrük, míg egy izmos testen ez jóval kevesebb eséllyel jelentkezik.
Hidd el, hogy a "sima" vékonyságnál sokkal szebb látványt nyújt az izmosság.
Sokkal definiáltabb, szebb lesz az alakod izmosan.
26/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!