Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 100 fekvőtámasz egy 12 éves...

100 fekvőtámasz egy 12 éves gyerektől jó teljesítmény?

Figyelt kérdés
Szabályos, felmérésen egy teniszlabdát leraknak, a mellkasoddal érj hozzá fekvőtámasz közben, akkor van meg egy.
2011. febr. 20. 18:13
 1/8 anonim ***** válasza:
Naná! Nem semmi, főleg, hogy leírtad, hogyan szabályos.
2011. febr. 20. 18:18
 2/8 anonim ***** válasza:
100 szabályos fekvőtámasz nem csak 12 évesen, de minden korban szép teljesítmény.
2011. febr. 20. 19:04
 3/8 anonim ***** válasza:
Ezek a dolgok nem is annyira korfüggőek mint ahogy azt sokan gondolják, de persze hogy jónak számít 100 fekvő.
2011. febr. 21. 19:01
 4/8 anonim ***** válasza:
És ezt most csak azért kérdezted, hogy megdícsérjünk milyen ügyes vagy?
2011. febr. 22. 18:53
 5/8 A kérdező kommentje:

Előzőnek:

Köszönöm szépen a válaszod, már alig vártam hogy mikor írod ide ezt a mondatot, ha nem tudod milyen okból kérdeztem, minek próbálod meg kitalálni?

Úgyis ilyen földművelő embernek rövidebben, átvitt, rosszabb értelemben levő ésszel, neked, a gyengébbek kedvéért PARASZTI ésszel(ezalatt a bunkókat, nem a földművelőket értem) úgysem tudnád megtalálni a választ arra, hogy ezt a kérdést mért tettem föl.

Remélem, egy darabig ezt az előző pár sort emészteni fogod az agyadban, és leesik neked hogy "Basszus de bunkó voltam".

Egészségedre.

A többiek válaszát meg köszönöm!

2011. febr. 23. 19:17
 6/8 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem érzem magam bunkónak, nem vagyok paraszt, ne is várd el, hogy szégyeljem magam. 100 fekvő még egy átlagos felnőttől sem rossz eredmény, nem hogy egy gyerektől. Ezzel gondolom te is tisztában vagy, így teljesen egyértelmű, hogy csak dícséretre, megerősítésre, és az egód táplálására vágysz. Az pedig, hogy ilyen hevesen, és arrogánsan reagálsz, hogy rögtön parasztozol egy őszinte embert... Ez is csak azt bizonyítja, hogy egy éretlen kölyök vagy még. Gondolkodj el ezen kérlek, és tanuld meg elviselni az amúgy teljesen jogos kritikát.
2011. febr. 23. 20:27
 7/8 A kérdező kommentje:
Jól van, mond csak, végighallgatlak :)
2011. febr. 23. 20:31
 8/8 anonim ***** válasza:
Én már elmondtam a mondanivalómat, remélem építő jellegű lesz számodra
2011. febr. 23. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!