Hogyan tudnék ezekből többet csinálni?
Fekvőtámaszból: csak 20-30db
Felülés: 100db
Húzódzkodás: csak 3db
Súlyzózás: bicepszre 5kg 20db*3
Alkarra marokerősítővel: 3*100db
Most csak a karom és a hasam erősítése, formásítása a lényeg! Semmi étrend kiegészítőt nem használok(nem is fogok), az étrendem jó. Ezekből szeretnék több ismétlésszámot elérni és azt, hogy látszódjon az eredménye. Lábaim rendeben vannak.
Úgy hogy tovább csinálod. Egy idő után fejlődni fogsz. Amikor én kezdtem akkor 20 felülést alig bírtam megcsinálni, ma már 2*30 megy simán, tudom ez is kevés.
Bicepszezést 5 kilóval kezdtem ma már 7 kilóval megy 4*10.
Azért ezek durván kerek számok, látszik, hogy agyban adod fel...
Mondjuk ilyen hatástalan monoton gyakorlatokat én sem szeretnék csinálni.
Edzőterem (:
Vagy tetszőleges akár csapatsport :)
Gondolom az a célod, hogy nagyobb izmaid legyenek. Ahhoz, hogy ez sikerüljön, nem több ismétlés, hanem nagyobb súlyok kellenek.
Felülés: fogsz egy súlyt az állad alatt vagy a fejed felett
Fekvőtámasz: táskába tegyél súlyokat
Alkar: táska kisebbik fülét fogod meg (ami felül van), lelógatod a karodat függőlegesen
Látod, majdnem "mindent" meg lehet valahogy oldani. 10 ismétlésnél meg nem érdemes sokkal többet csinálni, mert attól nem nő már semmi. Hasazásnál jó a 25-30. Az a lényeg, hogy azt érezd, hogy már neccesen vagy nem is megy ki az utolsó. Akkor jó súllyal edzel.
Az 5kg-s bicepszből ítélve még kezdő vagy, szal én javasolnék neked (ha nem akarsz egyből terembe menni) két egykezes súlyzót, mert azzal már elég jó el lehet indulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!