Situ kérdése:
Menyi idő múlva látszik ha túl súlyos vagyok? (edzés)
Figyelt kérdés
Sziasztok az a helyzet hogy most kezdtem el edzeni egy kicsit túl súlyos vagyok 180 cm 80 kg és azt szeretném megtudni h ez nagyon sokat huzle az idő ből mire látszik rajtam majd? 1-2 majd 3. nap pihenő van igy edzek napi 1 ora másfelet fehérje bevitelem csak edzés után tojás fehérje. tehát atól mert túl súlyos vagyok mondjuk egy fél év után látszódik valami?2011. febr. 20. 13:14
1/4 atiachef válasza:
Csáó! Én mondjuk kondizok és nem tudom, te mit sportolsz.Ahhoz ,hogy izom tömeget szedj fel nagy súlyokkal kell edzened, piramisozni(kezded kisebbel amibe belemegy 10-15, (akármivel súlyzózol)és viszed fel a súlyt addig, amíg már csak 1-2 megy bele)és ezt a tömeget vidd felfelé ha már több megy bele emelj a súlyon.Ha zsírt akarsz égetni olyan edzésterv kell, amibe olyanokat is beiktatsz,hogy futás taposás ugrálókötél stb... többnyire 2-3 hónap alatt jelentős változást tapasztalhatsz, ha rendesen csinálod a feladatokat youtube-on van pár videó, amin megmutatják a helyes technikákat. Keress étrendet, étkezz rendszeresen, és ne feledd az edzés közben és után a víz pótlását.
3/4 A kérdező kommentje:
Igen köszönöm :)
2011. febr. 20. 13:46
4/4 anonim válasza:
A fogyás gyakorlatilag csak a diétán múlik, minden más mozgás csak segítség hozzá. A piramis módszer meg nem mindenkinek jön be, a sima 3x8-at én pl. sokkal jobban szeretem. body.builderen szerezz edzéstervet, és étrendet attól függően, mit szeretnél. (először szálkásítani, vagy tömeget növelni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!