Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mennyi idő elteltével számítha...

Mennyi idő elteltével számíthatok ezekkel az eszközök segítségével eredményre?

Figyelt kérdés

Na szóval, júniusban kezdtem el konditerembe járni elsősorban akkor még fogyás céljából (175cm/90kg) azóta minden héten 4x-5x játok le hetente a helyi konditerembe. Az edzéstervembe mindennap bent van a 45 perc futás és 10x10 hasprés + a naphoz illő edzésterv. Na már most, az utóbbi 4-5 hónapban kezdte kifejteni a hatását a folyamatos kondizás (180/72), kifejlődött a mellizom és a bicepsz-hát-hasizom is kezd formásodni. Az edzéstervhez speciális étrend is tartozik (fehérjék, szénhidrát-cukor kizárva,bár 1 hete nemvoltam mert dolgom volt és sikerült felszednem 2kg-t de ezt majd ledolgozom).Az edzőm ajánlotta a MyomaxPro-t testépítés céljából. Az lenne a kérdésem hogy ilyen étrendel, edzéstervel esetleg a Myomax segítségével mennyi idő alatt lehet látványosabb eredményeket elérni?

Valamint sokan mondják hogy 16 évesen túl fogom terhelni magam, azt mondják nem egézséges hogy ennyire túlhajtom a szervezetem, ehhez kapcsolatos vélmények?

16/F

2011. febr. 20. 03:06
 1/1 anonim ***** válasza:

ne legyél már idióta, honnan a p*csából tudjuk, hogy mikor fog meglátszani...

én nem fogyasztottam ilyet, de vélemények alapján (bizony, erre is rá lehet keresni a világhálón, lehet hogy most ez meglepett téged) sokaknak használt, de persze volt olyan, akinek nem, egyénfüggő..

2011. febr. 20. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!