Mi számít jó, közepes és rossz anyagcserének a testépítésben?
előnye : mert gyorsabban épül be a fehérje az izomzatba, gyorsabban emészti meg az ételt,jobban hasznosul a táplálék...
hátránya: ennek az ellentettje...
A testépítésben a minél gyorsabb anyagcsere a döfi! Úgy rohadtul nem fog raktározni a szervezet annyit, mint egy olyan szervezet esetében amelynek lassabb az anyagcseréje.
Nekem nagyon nagyon gyors az anyagcserém. Akármennyit ehetek akármiből és akármikor az tuti nem fog látszani sem rajtam sem a mérlegen! 9.5%os a testzsír %-om ami szintén egy elég szép dolog főleg úgy, hogy soha sem figyelek az étkezésemre túlságosan.. Nem tartok be semmi fajta diétát ráadásul a mamám főztjén élek ami hát képzeljük milyen lehet... Gyors kaják kivételével mindent habzsolok...
4 éve edzem folyamatosan, 22 éves vagyok és 182 centire jön 83 kiló, reggel, wc után... Borzasztó lassan jönnek fel rám a kilók, de ha feljön az egyből látszik is és nem hason vagy egyéb helyeken!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!