Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szerintetek ez az edzésterv...

Szerintetek ez az edzésterv működhet nálam? (Bővebben lent. )

Figyelt kérdés

Na az a helyzet, hogy 18 éves vagyok, fiú és már kissé benőtt a fejem lágya, mert idáig b*sztam nekifeküdni a sportnak. :)(Kissé lusta voltam...)

A súlyom az ilyen ősrégi kb. 10 éves mérleg szerint 95 kiló ruhástól mindenestül.(Látszik mekkora sz*r) :D Lemértem magam meztelenen is és ott meg már 88 kilót mutatott...Ami szerintem még ígyis soknak tűnik nekem...:) Szerintem 75-80 kilónál nem lehetek több...A magasságom 177cm. :)

És már kb. 3(2) hete megkezdtem a gyúrást(Most beteg vagyok sajna...:(). Magam írtam is össze egy edzés tervet és kíváncsi vagyok a véleményetekre. :) Nézzétek el nekem, de nem hiszek ezekbe a tvs badarságokba, hogy "eb king prő" 2 hét alatt kemény hasfal meg ilyenek...Na az edzéstervem itt van tessék. :)

-Napi 100-200 felülés.

-Napi 30-30 bal/jobb kidőlés.

-Napi 2 perc helyben futás. (Mostanában amilyen h*lye időjárás van nemigazán van kedvem kint lenni...Meg amúgyse szeretem, ha megyek az utcán akkor a vének mint a borjú az újkapura eléggé megbámulnak...Ami engem egy idő után elkezd idegesíteni...)

-Napi 15-20 fekvőtámasz.

-Napi 40-40 (bal/jobb kéz) súlyzózás.

-Napi 100 vállhúzás.

Ui.:Normális válaszokat kérek. Retardáltak kíméljenek...-.-'

2011. febr. 17. 06:32
 1/10 anonim ***** válasza:

Attól függ mire kell.

Fogyni akarsz vagy izmosodni?

Először ezt dönts el.

Ja és ez a terv egyikre se jó

2011. febr. 17. 10:58
 2/10 anonim ***** válasza:

Ha állóképeséged akarod növelni is kevés.

"Napi 2 perc helyben futás"

Ne csinálj hülyét magadból.

"Ui.:Normális válaszokat kérek. Retardáltak kíméljenek"

Ne tegyél fel retardált kérdést és nem fognak szidni.

2011. febr. 17. 11:51
 3/10 anonim válasza:
78%
Hát ez semmire sem elég!!11-éve edzem 16-évesen kezdtem és már akkor keményebben edzetem!!ezektől izmosodni nem fogsz, sem fogyni(max ha szaunában csinálod :) .szerezz be minimum 10kg-s kézi súlyokat és azzal kezdj el dolgozni!ha súlyzózásban kell segítség, itt vagyunk egy páran akik szívesen segítünk!!(teknikák,étkezés,stb)KITARTÁS
2011. febr. 17. 12:46
 4/10 anonim válasza:

Ja és remélem nem tűnök Retardáltak!!!!!!

Előző válasz adó voltam!

2011. febr. 17. 12:51
 5/10 A kérdező kommentje:
Én csak az olyanokra gondoltam akik úgy retardáltak, hogy "Foggyá' zsír leszívással" típusú válaszokat írnak. :D
2011. febr. 17. 15:29
 6/10 A kérdező kommentje:
1. Izmosodni akarok. :)
2011. febr. 17. 15:29
 7/10 A kérdező kommentje:
Na jó akkor dobom sutba az egészet és akkor keresek egy normális edzéstervet...
2011. febr. 17. 15:30
 8/10 anonim ***** válasza:

Menjél le terembe...

És ne 8 kiló ruhába járj :D

2011. febr. 17. 16:20
 9/10 A kérdező kommentje:
Na emberek. :) Ez az edzés terv műkszik. :D Akárki akármit mond nekem működik. :)
2011. febr. 24. 09:27
 10/10 anonim válasza:
Hát figyelj, ezt napi 10x megcsinálod és akkor azt mondom hogy állóképességre jó, meg maximum szálkásításra. Dobok én neked olyan edzéstervet amitől garantáltan izmos leszel, étrenddel együtt persze. Ha érdekel írj üzenetet.
2011. márc. 2. 08:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!