Szerintetek ez az edzésterv működhet nálam? (Bővebben lent. )
Na az a helyzet, hogy 18 éves vagyok, fiú és már kissé benőtt a fejem lágya, mert idáig b*sztam nekifeküdni a sportnak. :)(Kissé lusta voltam...)
A súlyom az ilyen ősrégi kb. 10 éves mérleg szerint 95 kiló ruhástól mindenestül.(Látszik mekkora sz*r) :D Lemértem magam meztelenen is és ott meg már 88 kilót mutatott...Ami szerintem még ígyis soknak tűnik nekem...:) Szerintem 75-80 kilónál nem lehetek több...A magasságom 177cm. :)
És már kb. 3(2) hete megkezdtem a gyúrást(Most beteg vagyok sajna...:(). Magam írtam is össze egy edzés tervet és kíváncsi vagyok a véleményetekre. :) Nézzétek el nekem, de nem hiszek ezekbe a tvs badarságokba, hogy "eb king prő" 2 hét alatt kemény hasfal meg ilyenek...Na az edzéstervem itt van tessék. :)
-Napi 100-200 felülés.
-Napi 30-30 bal/jobb kidőlés.
-Napi 2 perc helyben futás. (Mostanában amilyen h*lye időjárás van nemigazán van kedvem kint lenni...Meg amúgyse szeretem, ha megyek az utcán akkor a vének mint a borjú az újkapura eléggé megbámulnak...Ami engem egy idő után elkezd idegesíteni...)
-Napi 15-20 fekvőtámasz.
-Napi 40-40 (bal/jobb kéz) súlyzózás.
-Napi 100 vállhúzás.
Ui.:Normális válaszokat kérek. Retardáltak kíméljenek...-.-'
Attól függ mire kell.
Fogyni akarsz vagy izmosodni?
Először ezt dönts el.
Ja és ez a terv egyikre se jó
Ha állóképeséged akarod növelni is kevés.
"Napi 2 perc helyben futás"
Ne csinálj hülyét magadból.
"Ui.:Normális válaszokat kérek. Retardáltak kíméljenek"
Ne tegyél fel retardált kérdést és nem fognak szidni.
Ja és remélem nem tűnök Retardáltak!!!!!!
Előző válasz adó voltam!
Menjél le terembe...
És ne 8 kiló ruhába járj :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!