Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Nagyobb feneket, mellet, és...

Nagyobb feneket, mellet, és szélesebb csípőt szeretnék. Hogy lehetne?

Figyelt kérdés
2011. febr. 16. 21:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
hízz mindenhova előbb, aztán edz arra a részre, ahol nem akarsz olyan "széles" lenni
2011. febr. 19. 11:18
 12/17 anonim ***** válasza:
Lövegértelmezés utolsó pont hogy szélesebb akar lenni de a tanács az jó mert ettől izmosabb szélesebb lesz
2011. febr. 19. 13:37
 13/17 anonim ***** válasza:
majd értelmezek löveget a kedvedért, s mivel én értem mi a kérdés, olyan választ is adtam. Neked is ajánlom a "lövegértelmezést" a válaszomhoz. :)
2011. febr. 19. 21:02
 14/17 anonim ***** válasza:

Löveg ide vagy oda, lokális zsírégetés nincs, tehát ha előbb mindenhová hízna a Kérdező, utána képtelen lenne adott helyen ledolgozni a zsírt, ugyanis mindenhonnan ugyanúgy le is fogyná. Másrészt meg csakis az izom lehet az, ami tetszetős, különben plöttyedt lenne, ami kétlem, hogy vonzó lenne, az csöbörből vödörbe.

Kedves Kérdező, amennyiben szeretnél izmosodni és elhívatott vagy, továbbra is szívesen segítek edzéstervvel.

2011. febr. 20. 23:14
 15/17 A kérdező kommentje:
Már megkaptam az edzés tervet, és csinálom is :)
2011. febr. 21. 16:52
 16/17 anonim ***** válasza:
Á, igen, valóban. :) Várom a beszámolódat a kezdeti tapasztalatokról privátban, amit gondolod!
2011. febr. 21. 19:27
 17/17 anonim válasza:
A fenekedre úgy tudsz gyúrni hogy lépcsőzöl, futsz dimbes-dombos helyeken vagy guggolgatsz. 3x40-et csinálj. Én is most fenékre gyúrok mert a lépcsőzéstől kvajó feneked lessz! ;)
2013. jún. 29. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!