Egy ilyen test elérése mennyi idő kb?
Üdv!
Tudom hogy ezt most így nagyon nehéz megmondani,meg emberfüggő.
De 15éves vagyok.És ha komolyan veszem a kondizást,étrend minden.Kb mennyi idő?
És ezt milyen rendszeres edzéssel lehet elérni?Napi szintű?
és ilyen vagyok most: [link] 6 évig úsztam,és most tervezem elkezdeni a kondizást.
A test, amit mutattál, szerintem viszonylag alacsony szint. Semmi extra, egy teljesen átlagos, kicsit kigyúrtabb férfitest. Az alapjaid szerintem jók, a karod viszonylag izmos, szerintem kevesebb elérni a kívánt célt, mint egy év.
De miért a kérdés? Ha túl hosszú időt mondunk, akkor tán neki sem állsz?
Ugyan az a csávó [link] :D
nem,nem az hogy nem kezdem el,de mégis jó lenne tuni hogy mit várhatok :D
Én is hasonlóra saccolok. Ha tényleg jól csinálsz mindent, megfelelő az étkezésed, az edzésed és figyelsz a regenerációra, szerintem 8 hónap alatt elérhető. Persze még kamasz vagy, máshogy fog kinézni a végeredmény, de lényegében lehetsz ennyire izmos ennyi idő alatt.
Szóval szerintem ez viszonylag rövid idő, elégnek kell lennie a lelkesedés fenntartásához bárkinél! Azt is érdemes észben tartanod, hogy az első, szemmel látható eredmények megfelelő edzés és táplálkozás esetén kb. három hónap után jelentkeznek, ezt is vedd számításba!
Sok sikert kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!