Megállhat a növésem?
Figyelt kérdés
12 éves korom óta 4 kg-s kézi súlyzókat használok. Most 14 éves vagyok, 167 centi, és egy ideje már nem nőttem szinte semmit. Egy olyan 180 centi azért szeretnék lenni. Szerintetek?2011. febr. 15. 19:33
1/7 anonim válasza:
Nem fogsz megállni a növésben még ha 20 kilóval tolnád se.
2/7 anonim válasza:
vitatkoznék,mert köztudott és igen erős érvekkel alátámasztott tény,hogy 16éves kor előtt súllyal nem lehet terhelni a szervezetet,mert megáll a növésben....4kiló nem túl nehéz hozzá tenném,de mindenkinek más a teherbírása ,a szervezete....elkocoghatnál a házi orvoshoz és kérdezd meg ilyenekben amikor az egészséged múlik rajta ne másokra hallgass de ott van a google keress rá bátran...
3/7 anonim válasza:
Hiába akarsz 180 centi lenni, ha genetikailag kisebbre vagy tervezve. Milyen magasak a szüleid és a nagyszüleid?
4/7 anonim válasza:
Én is szeretnék 180 centi lenni, de sosem leszek.. De tudod mit? A 105 kiló jobban is mutat egy 174 centis emberen:) Nem fogsz megállni a növésben csak azért mert súlyzókkal edzel.
6/7 antikarakter válasza:
17-18 éves koráig még növésben van az ember
7/7 anonim válasza:
A suliba már 1alsós gyerek min.3kilót hordozgat a vállán ugyhogy...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!