A kopaszodás megállhat spontán, vagy mindig teljes?
Kb 2 éve vettem észre, hogy két oldalt kicsit felkopott, kb. 1 cm sáv hiányzik, pici hajhullást is észrevettem fürdéskor, de máskor nem. Fodrászom szerint normális.
Azóta is ilyen, nem lett rosszabb vagy jobb. Apámnak és a faternak 60 évesen is jó haja volt. Azt elismerem, hogy 2 évvel ezelőtt kicsit (?) stresszes életem volt.
Ha kopaszodnék (lehet hogy csak eleve ilyen), akkor az megállt volna? Vagy nemis kopaszodom, mert az nemáll meg?
A legtöbb féfi hajvonala megritkul egy kicsit a 20-as évei elején, még azoknak is akik egyébként nincs a genetikai kódjukban a kopaszság. Ez azrét van mert a 20 30 év között a legnagyobb a tesztoszterontermelése a férfi szervezetnek és a hajhagymák ezt nem igazán bírják.
A kopaszodásra való hajlamot javarészt az anyai apánktól örököljük. A kopaszodásnak rengeteg fajtája van. Van akinek csak egyszerűen nagy lesz a homloka és van akinek annyira kihullik hogy csak oldalt meg a tarkón marad egy kicsi már 40 éves korára. A tarkón levó hajhagymák viszont sosem halnak el (kivéve ha betegség miatt) és ha ezt átültetik a fej bármely részére, akkor az már ott fog maradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!