Szerintetek mekkora az a legalacsonyabb testzsírszázalék, ami hosszú ideig (értsd: évekig) egészségbeli probléma nélkül tartható?
Figyelt kérdés
2011. febr. 15. 16:10
11/15 anonim válasza:
A válasz írója 63%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 02-15 23:24
Hogy sikerült elérned ezt a jelentős súly gyarapodást?
12/15 anonim válasza:
Nem olyan bonyolult, mint azt sokan gondolják... Zabáltam:) Igazából ennyi a titka.
Persze sok pénzt kell a kajára költeni, mert őszintén szólva napi 3x ettem csirkét rizzsel, és a többi fehérjét is főként tojásból és túróból vittem be. Ezek mellé még ott volt a tápkieg is. Egy nap átlagosan 200-230g fehérjét toltam be. Most szeptemberben 87kilóval kezdtem a sulit, de muszáj volt lediétáznom, mert sajnos az állóképességem nem fejlődött egyenesen arányosan a súlyommal:)
14/15 anonim válasza:
Engem is érdekelne, de nőknél. Mi az egészségesen elérhető és tartható testzsírszázalék? Gondolom az emlegetett 12% nőknél már túl kevés lenne.
15/15 A kérdező kommentje:
Annyira nem egyébként, tartható. Inkább arról van szó, hogy nőnél a legtöbb férfi számára már nem ízléses az ilyen alacsony testzsír, azzal már nagyon kirajzolódnak az izmok, ami inkább férfias vonás. Egy nőnek magasabb testzsír is elég. Szerintem persze, ez csak egy vélemény, amire biztos lesz ellenvélemény.
2011. márc. 6. 12:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!