Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ez lehet probléma? (Kérdésed...

Ez lehet probléma? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés
Konditerembe járok kaja,edzés rendbe van de egy ideje még se fejlődök... az lehet a probléma,hogy csak 2x megyek egy héten?Már mindenre gondoltam (növeltem a kaját,változtattam a gyakorlatokon,pihenőidőn) lehet hogy ez a baj?
2010. dec. 29. 18:41
 1/9 Saten ‫҉ ***** válasza:
Hát két edzésbe elég húzós belezsúfolni egy rendes edzést. Nincs hátráltató tényező? Nem sportolsz mellette valamit? Biztos eleget eszel? Ha mégis minden rendben akkor emelj
2010. dec. 29. 18:45
 2/9 A kérdező kommentje:

Saten gondoltam h te írsz először :D Nem tudom nekem nem jelent problémát 2 edzésbe...bírom... :O Teljesen jól megy...tudom növelni a súlyokat elég jól hetente cserélek egy gyakorlatot a változatosság kedvéért....És még se növök. Nem sportolok mellette semmit.

Kaja az szerintem jó... 100% whey protein+dextróz edzés után pihenőnapokon edzés körüli órákba,reggel este zabpehely,és ezek mellé még kiváló minőségű kaják.Napi 5 evés megvan.

Nem tudom mi lehet a baj tanácstalan vagyok annyira edzek h alig tudok haza jönni eszek és mégse...lelombozó :/

Lehet h tényleg a 2 edzés a hibás?

2010. dec. 29. 18:59
 3/9 anonim ***** válasza:
valószínűleg.Heti 2 edzés az napi 3 izomcsoport.Azt nem lehet intenzíven végigedzeni.Még a napi 2 izomcsoport is húzós ha intenzív az edzés
2010. dec. 29. 19:01
 4/9 A kérdező kommentje:
Értem akkor megyek 3x ne ezen múljon a dolog :) köszönöm a válaszokat!
2010. dec. 29. 19:03
 5/9 anonim ***** válasza:
Egyébként először mindig a kaját kell megvizsgálni.Ha azt mondod tökéletes akkor nem az.Meg kell emelni kicsit a ch-t meg a fehérjét is.Ha semmi csak zsírosodás akkor vagy az edzés szar vagy simán túl vagy edzve(ez itt nem játszik).Én alul edzésre tippelek
2010. dec. 29. 19:06
 6/9 A kérdező kommentje:
Értem akkor emelek a kaján is meg az edzés minőségén is :) köszönöm!
2010. dec. 29. 19:09
 7/9 Saten ‫҉ ***** válasza:
Hát azért néztem csak mert egy láb, váll nap után még élni sincs kedvem. Ezért furcsálltam, hogy te még utána tudsz egy másik izomcsoporot is edzeni megfelelő intenzitással :P
2010. dec. 30. 07:32
 8/9 abigél82 ***** válasza:

Szia,

szerintem az is befolyásolható tényező lehet, hogy régóta csinálod ugyanazokat a gyakorlatokat, és azt az izmait hamar memorizálják, az előttem szólok már javasolták is az emelést (nagyon súlyokkal). De talán érdemes volna egy kisebb szünetet is tartanod; mondjuk 1 vagy 2 hetet...

2010. dec. 30. 14:16
 9/9 anonim ***** válasza:
heti 2 edzésre nem kell rápihenni.Meg a pihenő amúgy is csak ürügy hogy elbliccelje az ember az edzést.Csinálni kell azt kész
2010. dec. 30. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!