Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Öklön végzett fekvő árt a...

Öklön végzett fekvő árt a finom kéznek?

Figyelt kérdés
nem tudom tenyéren végezni, mert ínhüvelygyulladást kapok tőle. azt hallottam, öklön lehet nyomni ilyenkor, de az tönkreteszi az érzékeny kezet. sokat rajzolok... lehet belőle probléma?
2011. febr. 11. 20:29
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Hát, az öklödet eléggé megedzi, de a kézügyességednek nem biztos, hogy jót tesz! De ha nem grafikus, vagy ilyesmi akarsz lenni, akkor nyugodtan csinálhatod.
2011. febr. 11. 21:06
 2/15 A kérdező kommentje:
ezek szerint nem csinálhatom nyugodtan... de valami megoldás kell, mert teljesen kikerülni nem tudom a fekvőt sehogy, meg nem is akarom a sarokba dobni.
2011. febr. 11. 21:11
 3/15 anonim ***** válasza:
ha sívszebély vagy nem ajánlom. alapvetően az ütőfelület keményítésére szokták használni harcművészeteknél. neked amúgy mi célod vele?
2011. febr. 11. 21:21
 4/15 anonim ***** válasza:
vegyél fekvőtámasz keretet
2011. febr. 11. 21:24
 5/15 anonim válasza:
Van erre egy eszköz amit neked találtak ki, ilyen fekvőtámaszsegítő támaszkodó kis vasdarab, 1-2 ezer forint lehet párja, láttam már teszkóban is, de minden sportboltban kapható. Nem tudom a nevét.
2011. febr. 11. 21:24
 6/15 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Szerintem úgy tudnád megoldani, gogy leterítesz egy vastag pokrócot a földre, és azon végzed az öklön fekvőtámaszt. Vagy, ha drágább megoldást akarsz, veszel ezg boxkesztyűt, és úgy csinálod. Hirtelen ezek jutottak az eszembe.

2011. febr. 11. 21:25
 7/15 anonim ***** válasza:
ja bocs. már értem. ahogy írták vegyél olyan keretet. ha érzékeny a kezed és számít a precizitás akkor ne csináld az öklödön. az biztos, hogy azok a csontok megkeményednek, de szerintem idegek is halnak el közben.
2011. febr. 11. 21:28
 8/15 anonim ***** válasza:
Amennyiben valóban ennyire fontos a kezed a munkádhoz mint rajzoló, sajnos mindennemű megerőltetéstől kímélned kell, úgy általában a fekvőtámasztól is. Viszont ha végképp nem akarod kihagyni ezt az életedből, valóban a fekvőtámaszgép a legjobb megoldás, amivel talán a legjobban kíméled magad.
2011. febr. 11. 23:59
 9/15 anonim ***** válasza:
Baromság. Én boxolok, eléggé ki van edzve az öklöm, de emellett simán gitározok egy zenekarban.
2011. febr. 12. 10:15
 10/15 anonim ***** válasza:
10:15 Ja, persze, csak az a kár, hogy a boxtól korántsem lesz olyan kemény z öklöd, mint mondjuk attól, hogy öklön fekvőtámaszozol, vagy ha a falat ütöd. És lehet, hogy gitározol a boxolás mellett, de akkor se tesz jót a finom kéznek. Amatőr szinten még elmegy, de ha valaki hivatásszerűen végzi,(mármint a zenélést, vagy rajzolást) akkor már kerülnie kell az efféle gyakorlatokat.
2011. febr. 12. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!