100 szemes danabol kúra, hogyan?
Arra lennék kíváncsi, hogy ez 100 szem kb. mennyit hozhat, hogyan tarthatom meg, és a kúra után mi az ajánlott utókúra a mellékhatások elkerülése végett. Előre is köszönöm.
Kaja fehérje stb rendbe lenne. 74 kg vagyok
Csöcseid fognak nőni. :|
amint vége lenne a "kúrának", visszaesnél, újra danabol, nem lenne jó így. szvsz.
Már leírták miért ne szedd :)
Arra nem kaptál választ hogy mennyit hozhat, mennyit tartasz meg belőle kúra után:
Én 17 voltam mikor egyik barátom aki akkor 21 volt, rábeszélt hogy kezdjünk el edzeni. Jártam vele 2 hétig (2006 október), utána abbahagytam sulis elfoglaltságok miatt, ő folytatta. Srác amúgy 21 éves volt, 168cm 60 kiló. Egyből vett 1 hónapra való creatint, majd november közepén belekezdett egy danabol kúrába ( 1 hónapos edzésmúlttal,60 kilósan :D elérte a genetikai határait xD) 150 szemes kúra volt.
A srác semmit nem tudott szinte a szteroidokról, de hát az volt a menő akkoriban.
Mindenféle felvezetés levezetés nélkül szedte, minden nap 3 szemet 6-8hétig kb. Étrendről fogalma nem volt, napi optimális ch, fehérjebevitelről nem is hallott még, azt ette ami éppen volt. Egyedül az edzése volt meg ( heti 5-6x járt,bár ez is sok ugye.
Január végére 60kilóról 70kilóra hízott, bicepsze bal 32ről 40, jobb 33ról 41 lett. Válla is volt, melle nem igazán, háta ok, hasára hízott picit.
Durván nézett ki, nagyon rövid karjai voltak, hatalmasnak hatott a 41-es bicepsz.
Útókezelésről még csak nem is hallott, se HCG,se provi, se tamoxi,se nolva egyáltalán semmi! Na ezután január közepe kb. 1 jó hónapig nem találkoztunk, még vett egy hónapra creatint, lejárt edzeni, február végén láttam újra, sokat már nem nőtt, de beszartam mire nem képes a dana 5 hónap alatt. Ja és utána összesen egyszer hallottam tőle, kúra után közvetlenül, hogy "tegnap nehezen állt fel" de ennyi, utána semmi baja sem volt...
És ugye köztudott a dana májgyilkos hatása, na ez az arc hétvégén mindig részeg volt kb...
Utána rendszertelenebbül edzett, kihagyogatott, vesztett is de azt kell mondjam hosszútávon úgy 70%-a megmaradt a a felszedett kilóknak.
Persze nem javaslom hogy csináld utána, csak gondoltam leírom mit láttam a saját szememmel.Vannak olyanok is akik sötétek és szinte azt sem tudják mit szednek be, útókúráról sem hallottak, és semmi bajuk nem lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!