Radar90 kérdése:
100 szemes Danabol kúra, hogyan?
Figyelt kérdés
Utánaolvastam amennyire tudtam a dolgoknak. A piramisrenszerről stb. Arra lennék kíváncsi, hogy ez 100 szem kb. mennyit hozhat, hogyan tarthatom meg, és a kúra után mi az ajánlott utókúra a mellékhatások elkerülése végett. Előre is köszönöm az építő hozzászólásokat!2011. jan. 8. 21:46
1/9 anonim válasza:
Csak magában menne a Danabol? Szerintem mehetne valami kiegészítésnek.
2/9 anonim válasza:
megtartani sztem úgy tudsz legtöbbet, hogyha jó mellette a tápanyagbevitel, minőségi kaja, kiszámolt mennyiségben, fehérjedúsan, sok antioxidánssal (zöldség, gyümölcs) és 1 liter víz/20kg/nap. tehát ha vagy 80 kiló akkor kb 4 litert magadhoz kéne venni.
tisztítókúrára valami máj és vesetisztító kellene az tuti, nézz utána fórumokon már tapasztaltabbak írnak nálam
de hogyha még nem érted el a maximumodat tiszta szerekkel, vagy ha fiatalabb van akkor ne kezdj bele
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Igazság szerint 195 cm vagyok és 94 kiló, és még egy 4-5 kilót szeretnék felpakolni és megtartani. És tisztítószert tudtok ajánlani ?
2011. jan. 8. 22:12
4/9 Clem válasza:
Leírnád hogy hogy akarod szedni..mert gyanús az a "piramis" rendszer..?!
Tisztító..:Cillit Bang!:)
5/9 A kérdező kommentje:
1.nap 1 szem, 2 nap 2, 3 nap 3, 4 nap 4, 5 nap 5 szem, aztán 14 napon keresztül 5 szem, aztán levezetés ugyanígy 5,4,3,2,1 szem utolsó nap.
2011. jan. 9. 12:28
6/9 anonim válasza:
100 szem bőven kevés, megtartani garantáltan nem fogsz semmit! felejtsd el.
8/9 Zsolnai Zsolt válasza:
kura után szedj novaldex-et 40 szem 2500ft mindennap 2. reggel és este mig elnem fogy :) Ez fisszaállitja a hormonháztartásod :D
9/9 Zsolnai Zsolt válasza:
de ez a piramis jonagy hülyeség de én nem szolok bele :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!