Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Meddig tart míg regenerálódik?...

Meddig tart míg regenerálódik? (edzés)

Figyelt kérdés
Pl. Tegyük fel edzetek mellre utána hány napig érzitek a mell tájékon hogy na keményen edzettem.Én kb csak 1 napig max másfélig és félek mindig h nem edzek elég keményen,mivel 2 nap multán már nem érzem a fáradságot.Vagy ez normális h 2 nap után már mulogat?
2011. febr. 8. 11:39
 1/7 bix ***** válasza:

az izomláz mindenkinél más. nekem pl a hétfői mell már kedd reggel érződik, edzőtárs szerda reggel kezd valamit érezgetni...

regenerálódásra érdemes 72 órát hagyni kb.

2011. febr. 8. 11:54
 2/7 anonim ***** válasza:
2011. febr. 8. 12:36
 3/7 anonim ***** válasza:
Rengeteg dologtól függ, olvasd el Dani válaszát, de az intereten is több(száz) forrást találhatsz erre vonatkozóan.
2011. febr. 8. 13:36
 4/7 A kérdező kommentje:
hát nálam már nem izomlázról van szó azért régebb óta edzek én annál.Stomp Dániel válasza tényleg jó és hasznos,de leginkább tényleg arra vagyok kiváncsi hogy nálatok meddig érződik az edzés hatása az adott izomcsoporton.
2011. febr. 8. 15:42
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem speciel évek óta nincs izomlázam, gyakorlatilag soha, csakis akkor van egy egészen kicsi, ha relatíve hosszabb kihagyás után folytatom az edzést. Az izomláz még önmagában kevés ahhoz, hogy reprezentálja, mennyire vagy regenerált.
2011. febr. 8. 19:04
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem lábnál szokott lenni, de még anno AmiGO sz@rozott itt le, h fosul edzek, h soha nincs izomlázam :D
2011. febr. 9. 02:25
 7/7 anonim válasza:
Nekem 8 napja tart és kva sz@r így dolgozni...
2015. szept. 6. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!