Hogyan tudnám eltörni a fülemet? 8 éve bírkózok, de a srácok nem tudják eltörni. Viszont én örülnék a karfiolfülnek.
Figyelt kérdés
Mivel csapassam meg? Gumikalapács?2011. febr. 6. 20:09
11/14 A kérdező kommentje:
már eltört azóta skacok! ráadásul meccs közben, szóval a sors hozta magától...
2012. szept. 8. 18:00
12/14 anonim válasza:
akkor mégsem voltál olyan bátor, hogy magadnak törd el,mert gyáva nemiszerv vagy hallod mondtam má?
14/14 anonim válasza:
Én is birkóztam.Hiúsági kérdés :) Tudom mert én ököllel ütöttem, vertem,hajtogattam mint az állat. Nekem sem akart eltörni.Még plasztikáztatni is el akartam menni,hogy töltse fel.Mondta az orvos hogy több olimpikonunk járt nála ezügyben :) Aztán egy versenyen beletérdelt valaki. És pákk :) csak az egyik de az is valami, az meg már nem semmi😂 Pár ismerősöm ezt csinálta :Rakj a fülkagylódba egy aprópénzt. Arra üss rá valamivel. Remélem tudtam segíteni és szép füled lesz :) Mert nekünk az a szép ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!